DINSDAG 7 MAART BESLISSINGSWEDSTRIJD HIJS HOKIJ

DINSDAG 7 MAART BESLISSINGSWEDSTRIJD HIJS HOKIJ

Hijs Hokij speelt op dinsdag 7 maart een beslissingswedstrijd op de Uithof tegen Amsterdam voor een plaats in de halve finale. Door een nederlaag in de verlenging is een 3e wedstrijd noodzakelijk geworden.

WINST EN VERLIES

Afgelopen vrijdag stond de 1e kwart finalewedstrijd gepland op de Uithof. Via een verdiende 5-3 overwinning zette de Haagse ijshockeyers een eerste stap richting halve finale. Zondag moest de klus in Amsterdam worden geklaard. Na de 1e periode stond men met 0-1 voor en in de 2e periode liep men uit naar een zeker lijkende 0-3 voorsprong. Onder andere Alan van Bentem en Ben Rurup verschenen nog oog in oog met de Amsterdamse goalie die zich met enig fortuin staande hield. In plaats van 0-4 kwamen de Amstel Tijgers terug tot 1-3. Wat niemand van de Haagse toeschouwers voor mogelijk had gehouden gebeurde toch. Amsterdam kwam terug in de wedstrijd en sleepte een verlenging uit het vuur. Een Haagse straf leidde de ondergang in. Nog maar net compleet was men nog niet onder de druk uit en scoorde de vrijstaande Pohlman de winnende Amsterdamse treffer.

BESLISSINGSWEDSTRIJD

Door de nederlaag in Amsterdam is een 3e en alles beslissende wedstrijd nodig. Deze wordt gespeeld op dinsdag 7 maart in De Uithof. Aanvang van de wedstrijd is 20.30 uur.

Kaarten zijn vanaf nu te koop bij ticketmaster :
www.ticketmaster.nl/event/play-offs-hijs-hokij-den-haag-vs-ijv-amstel-tijgers-tickets/184735