Informatie kaarten Bekerfinale zondag 4 februari

Informatie kaarten Bekerfinale zondag 4 februari

Beste leden,

Hierbij wat meer informatie over de bekerfinale.

Zoals bij velen al bekend zal de bekerfinale dit jaar in Den Haag plaatsvinden. De wedstrijd wordt op zondag 4 februari gespeeld en het aanvangstijdstip is 15.00 uur.

Afgelopen vrijdag hebben wij een hoop informatie doorgekregen. Zoals eerder aangegeven wordt deze wedstrijd door de Nederlandse IJshockeybond georganiseerd. Seizoenkaarten cq ledenpassen zijn daarom NIET geldig.

Reguliere kaarten gaan vanaf dinsdag 9 januari om 10.00 uur in de verkoop via ticketpoint (klik)

De informatie gaat nog aangepast worden, want staat nu incorrect op ticketpoint. Hijs Hokij fans nemen plaats aan de Noord zijde lopende vanaf Vak B en A, achter de goal (onder de klok) langs naar de overzijde. Tot achter de strafbank van Hijs Hokij/Puck Inn. Er zijn ca 1600 kaarten voor Hijs Hokij en neutrale fans gereserveerd.
Voor Unis Flyers is het deel van Vak F/G, achter de goal (bij zamboni ingang) langs naar de overzijde gereserveerd. Dit loopt tot ongeveer onder de Puck Inn/DJ positie. Voor Unis Flyers zijn er ca 600 kaarten gereserveerd.

Kaarten gaan € 16.00 kosten (inclusief boekingskosten). Er is geen onderscheid in zit- en staanplaatsen. Kaarten voor kinderen tot en met 16 jaar kosten € 12.00 inclusief boekingskosten.
Er zijn in totaal 2500 kaarten beschikbaar (bijna 2100 zitplaatsen en 400 staanplaatsen/skybox plaatsen).

In de pre-sale voor sponsoren zijn alle VIP plaatsen reeds verkocht en dientengevolge niet meer verkrijgbaar.

De kaartcontrole gaat plaatsvinden bij het hek van de parkeerplaats. Het is verboden onder andere zelf meegebrachte etenswaren, drank en vuurwerk mee naar binnen te nemen.

Wij hopen jullie hiermee afdoende te hebben geïnformeerd.

Mvrgr,
Namens IJshockey Nederland
Jacqueline Stolze

(Update: Link ticketpoint aangepast op verzoek ticketpoint, 9-1-2018)