Puckspel

Iedere thuiswedstrijd organiseert de Fanclub Hijs Hokij Den Haag het Fly-Over Puckspel. Wat is het puckspel? Voor de wedstrijd kun je bij de Fly-Over kraam pucks kopen (1 puck = €2,-| 6 pucks = €10,-). Deze puck(s) heb je nodig om deel te kunnen nemen aan het spel.

Wat is de bedoeling?
– Tussen de 1e en 2e periode spelen we het Fly-Over Puckspel.
– Iedere deelnemer mag na het signaal van de speaker zijn/haar puck(s) op het ijsgooien.
– De bedoeling is om de puck zo dicht mogelijk bij de middenstip de gooien.
– Er is een geldprijs beschikbaar voor de twee deelnemers die de puck het dichst bij de middenstip gooien. De 1e prijs is €30,- de 2e prijs is €10,-
– De prijzen dienen voor het begin van de 2e periode opgehaald te worden bij de officialbank.
– De winnaars van iedere avond plaatsen zich automatisch voor de FINALE van het Fly-Over Puckspel tijdens de laatste thuiswedstrijd van het (reguliere) seizoen.
– De hoofdprijs in de finale van het Fly-Over Puckspel is €500,-

De opbrengst van het Fly-Over Puckspel komt geheel ten goede aan het budget waarmee de Fanclub activiteiten voor de spelers, staf en supporters organiseert.

Theo Vuyk en het Puckspel
Naast sponsor van het Fly-Over Puckspel is Theo Vuyk ook actief deelnemer van het Puckspel. Zo staat hij steevast iedere week bij de kraam van de Fanclub om zijn 12 puckts te kopen. Wanneer je iedere week meespeelt ga je het spelletje ook steeds beter spelen en zo wint Theo ook regelmatig een prijs. Met zijn liefde voor de club zou Theo echter Theo niet zijn hetgeen resulteert in het feit dat zijn gewonnen prijs vervolgens weer doneert aan de Fanclub.

Theo Vuyk eigenaar van Rijschool Fly-Over en sponsor van het Fly-Over Puckspel