Hijs Hokij walst over koploper Diez Limburg

EINDSTAND: UltimAir Hijs Hokij vs EG Diez-Limburg, 7-0

Doelpunt(en) UltimAir Hijs Hokij:
27′ Wesley de Bruijn (1-0 Powerplay)
28′ Nick Verschuren (2-0)
39′ Tobie Collard (3-0)
44′ Nick Verschuren (4-0)
48′ Joey Oosterveld (5-0)
58′ Justin Evers (6-0)
59′ Tobie Collard (7-0)

Bijzonderheden:

Vanavond ontving Hijs Hokij de koploper EG Diez Limburg in De Uithof voor een veelbelovende CEHL Cup-wedstrijd. Wat vooraf als een zware wedstrijd werd verwacht, draaide uit op een makkelijke avond voor de Haagse ploeg.

Ondanks een trage start, waarbij het na de eerste periode nog 0-0 stond, kwam Hijs Hokij in het tweede bedrijf helemaal los. Wesley de Bruijn opende de score in de 27e minuut met een powerplaygoal, waarna Nick Verschuren slechts een minuut later de voorsprong verdubbelde. Vanaf dat moment was er geen houden meer aan voor Diez Limburg.

Tekst gaat verder onder de foto.

Met sterke aanvallen en uitstekend spel van de ploeg van Kristoff van den Broeck werd het uiteindelijk een overtuigende 7-0 overwinning. Doelpunten van Tobie Collard, Joey Oosterveld, Justin Evers, en opnieuw Verschuren zorgden voor een klinkende uitslag. Speciale vermelding gaat uit naar goalie Brett Magnus, die met een fenomenale prestatie een shutout noteerde.

Hijs Hokij maakt hiermee een sterk statement tegen de koploper en klimt verder in de CEHL Cup-ranglijst!

Op naar de volgende wedstrijd: zondag 13 oktober. Dan nemen we het in België op tegen HYC Herentals!