Man of the Match

Na iedere thuiswedstrijd is er een verkiezing van de beste of meest waardevolle speler van de wedstrijd. Het verkiezen van deze speler zal door een onafhankelijk panel van oud Hijs Hokij Den Haag spelers/bestuursleden gebeuren. De winnaar ontvangt namens de sponsor van de Man of the Match ”Restaurant Oma Toos” een dinercheque.

De uitreiking van de prijs voor de Man of the Match kan door uw kind (t/m 12 jaar) gedaan worden. Wilt u uw kind opgeven voor deze uitreiking? Stuur dan een e-mail naar Hijsfanclub@gmail.com met daarin naam, leeftijd en telefoonnummer.

Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen ieder seizoen beschikbaar, waarbij we de volgorde van inschrijving hanteren. Wacht niet te lang, want vol=vol!

Oer-Hollands
Oma Toos is een oer-Hollands concept waar u kunt genieten van grootmoeders gerechten zoals pannenkoeken, poffertjes en Oud Hollandse gerechten. Het doel is om u kennis te laten maken met deze oude, bekende, unieke recepten van Oma Toos.

Oma Toos is gevestigd aan de tweede binnenhaven van Scheveningen met een schitterend uitzicht op de Jachthaven. Voorzien van een heerlijk zonneterras. Voor de kinderen is er een leuke kinderhoek waar zij zich goed kunnen vermaken. Naast een heerlijke plek om een hapje te eten of te borrelen beschikt het restaurant ook over een apart te huren etage inclusief terras voor (kinder)feesten en partijen.


Talisa en Jamal Redouani zijn de trotse eigenaars van Oma Toos