Sponsor worden?

Delen:

Hijs Hokij Den Haag is dé Haagse ijshockeyvereniging uitkomend op het hoogste niveau van Nederland en België! De prijzenkast van de rood/blauwe is inmiddels gevuld met 5 Bekertitels, 13 Landskampioenschappen, één BeNe League-titel en 5 Ron Berteling schalen. Daarmee is Hijs Hokij één van de meest succesvolle teams van het Nederlandse ijshockey. De thuiswedstrijden van de club worden gespeeld in De Uithof.

IJshockey leeft!
Het BeNe League-team van Hijs Hokij Den Haag staat de laatste jaren garant voor een waar spektakel! Niet voor niets zijn wij de afgelopen seizoenen diverse malen kampioen geworden of hebben we finales bereikt. Bij de thuiswedstrijden zitten er steevast 1500 – 2200 toeschouwers op de tribune. Dat maakt Hijs Hokij na ADO Den Haag de meest bezochte club in de regio.

De club zet zich al jaren in om kwalitatief hoogwaardige ijshockeyspelers af te leveren. Wij waarborgen continu onze kwaliteit door te investeren in onze jeugd en onze opleidingen. Wij hebben een uitstekende reputatie die wij willen behouden en uitbouwen: strijden naar het hoogst haalbare met de juiste teamspirit. Daarom zijn wij op zoek naar ondernemers die mee willen helpen aan het uitbouwen van ons BeNe League-team!

Uw voordelen:

Sponsoring van het BeNe League-team van Hijs Hokij Den Haag is de perfecte manier om uw bedrijfsnaam/logo of uw producten en/of diensten bij een groot publiek te presenteren:

  • Uw bedrijf of merk in beeld;
  • Vergroten van regionale en landelijke bekendheid;
  • Kom in contact met uw doelgroep;
  • Geniet van de sfeer in de Business ruimte;
  • Reclame op de boarding, schermen, website en Hijs Hokij-App;

U geniet ondermeer van:

  • Toegang tot álle thuiswedstrijden van Hijs Hokij (BeNe League wedstrijden; Bekerwedstrijden en de Ron Bertelingschaal), exclusief evenementen die door IJshockey Nederland worden georganiseerd;
  • Business seats op de business tribune;
  • Toegang tot de sfeervolle Business Club;

Wij denken graag met u mee om de doelstellingen van uw bedrijf te koppelen aan Hijs Hokij Den Haag en gezamenlijk succes te behalen, om zodoende een effectief Partnership te verwezenlijken.

Informatie aanvragen 
Heeft u interesse om officieel sponsor van Hijs Hokij Den Haag te worden of wilt u meer informatie vragen? Neem dan gerust contact op met Harry Vlaardingerbroek, voorzitter van Stichting Topsport Hijs Hokij. 
 
Nieuwsgierig wat Hijs Hokij u allemaal te bieden heeft? Neem dan een kijkje naar onze sponsorbrochure: