Met een been in halve finale: eenvoudige zege in Zoetermeer

EINDSTAND: Zoetermeer Panters vs UltimAir Hijs Hokij, 1-6

Doelpunt(en) UltimAir Hijs Hokij:
4′ Raymond van der Schuit (0-1)
19′ Raymond van der Schuit (1-2)
24′ Dani van Schilt (1-3)
35′ Joy Turpijn (1-4 Powerplay)
54′ Dani van Schilt (1-5)
58′ Dani van Schilt (1-6)

Bijzonderheden:
30′ Joey Oosterveld valt uit.

In de eerste kwartfinale van de Beker van Nederland heeft UltimAir Hijs Hokij vanavond een overtuigende overwinning behaald tegen de Zoetermeer Panters. Het werd 1-6 in de Silverdome, een resultaat dat de komende wedstrijd in eigenhuis op zaterdagavond veelbelovend maakt!

De score werd geopend door Raymond van der Schuit, die in de 4e minuut het net vond. Na de gelijkmaker van de Panters in de 19e minuut, liet Hijs Hokij zich niet van de wijs brengen. Kort daarna was het weer van der Schuit die het verschil maakte met zijn tweede van de avond.

In de tweede helft bleef Hijs Hokij het tempo hoog houden. Joy Turpijn profiteerde van een powerplay en maakte het 1-4. Van Schilt was wederom trefzeker in de 54e minuut, en kort voor het eindsignaal, zette hij de eindstand op 1-6 en maakte zijn hattrick compleet!

Morgenavond om 20:00 uur is het tijd voor de beslissende wedstrijd in De Uithof. Het is aan Hijs Hokij om het werk af te maken en zich te verzekeren van een plek in de halve finale van de Beker!