Viktor Gibbs Sjödin stopt met ijshockeyen

De Zweedse verdediger Viktor Gibbs Sjödin gaat Cairox Hijs Hokij na twee seizoen verlaten. De 30-jarige verdediger gaat zich richten op z’n maatschappelijke carriere.

In zijn eerste seizoen maakte Sjödin veel indruk in Den Haag. In 26 duels kwam hij direct tot 19 doelpunten en 29 assists. Dit seizoen pakte hij 31 punten (11 goals, 20 assists) in achttien wedstrijden.

Daarnaast organiseerde de Zweed een Teddy Bear Toss in december. De Haagse Speelgoedbeurs mocht uiteindelijk ruim 4300 knuffelberen verwelkomen, om kinderen uit minder bedeelde gezinnen blij mee te maken.

Wij bedanken Viktor voor zijn inzet en mooie momenten van de afgelopen twee jaar. Veel succes in de toekomst!

 

Eindfeest ijshockeyseizoen

Op zaterdag 30 maart is het eindfeest van Hijs Hokij. Het seizoen is ten einde en dat willen we gezamenlijk afsluiten met spelers en supporters van zowel de vereniging als de BeNe League. 

Het programma ziet er als volgt uit:

  • Supporter van het jaar
  • MVP speler 1e team
  • Jeugdspeler van het jaar
  • Verloting/verkoop shirts 1e team
  • LIVE  muziek

Het eindfeest is van 20:00 tot in de late uurtjes. Zet deze datum in je agenda en kom gezellig naar het eindfeest!

 

 

Raymond van der Schuit naar Nijmegen

De 24-jarige Raymond van der Schuit gaat Cairox Hijs Hokij verlaten en sluit in het komende seizoen aan bij de Ahoud Devils Nijmegen. 

Dit seizoen maakte Van der Schuit in 40 wedstrijden maar liefst 87 punten (42 goals en 45 assists). In het verleden kwam hij uit voor het talentteam van de Nederlandse IJshockey Academie en de Eindhoven Kemphanen. Het seizoen 2015-2016 vertrok hij voor 1 jaar naar Palm Beach (USA) om daarna 3 seizoenen uit te komen voor Den Haag.

Cairox Hijs Hokij verliest in overtime

EINDSTAND: Bulldogs Liège vs Cairox Hijs Hokij 5-4 (overtime)

Stand in serie:
Bulldogs Liège 1
Cairox Hijs Hokij 0

Doelpunt(en) Cairox Hijs Hokij:
7′ Jurryt Smid (0-1)
44′ Raymond van der Schuit (4-2)
48′ Raymond van der Schuit (4-3)
56′ Levi Boer (4-4)

Cairox Hijs Hokij heeft vanavond verloren van de Bulldogs Liège. Na 7 minuten spelen kwam Cairox Hijs Hokij op voorsprong door een doelpunt van Jurryt Smid. Daarna zakte het spel in en kwamen de Bulldogs op een 4-1 voorsprong. Den Haag kwam goed terug tot 4-4 en dwong een overtime af. Uiteindelijk was het Alexandre Bremer die het winnende doelpunt scoorde.

Cairox Hijs Hokij moet morgen winnen om een derde duel af te dwingen! Kom morgen massaal naar De Uithof om de mannen te steunen! Het kan de laatste wedstrijd van dit seizoen zijn. Laten we als één man achter het team gaan staan om dit te voorkomen! Aanvang morgen is 17:00, BE THERE!! 🔴🔵

Supportersbus naar kwartfinale Playoffs

De Fanclub wil (bij voldoende belangstelling) een supportersbus inzetten naar Luik. Cairox Hijs Hokij speelt aanstaande zaterdag tegen de Bulldogs Liège de eerste kwartfinale in de BeNe League playoffs.

Heb je je nog niet ingeschreven voor deze busreis doe dit dan nu, want vol is vol!
De busreis kost €27,50,- en dit is inclusief ticket. Dit bedrag dient contant te worden voldaan voor vertrek bij de bus. Verzamelen bij de Uithof om 14.30 uur, vertrek om 14.45 uur.

Wil je mee? Stuur dan een mail naar info@fanclubhijshokij.nl o.v.v. je naam en het aantal deelnemers.