2 december komt Hijs Hokij nogmaals in actie voor Stichting Lotje!

Waarschijnlijk heeft u al ergens over onze actie gehoord/gelezen, of zelfs al een financiële bijdrage geleverd! Helaas kunnen wij niet genoeg benadrukken hoe belangrijk deze actie is. Stichting Lotje zet zich belangeloos in voor kinderen in de regio Den Haag die opgroeien in armoede. Kinderen die, vaak zonder dat je het weet, geen goede kleding hebben of zonder eten naar school moeten. Daarom willen wij zoveel als mogelijk geld inzamelen om deze gezinnen te helpen! Wij hebben uw hulp daar heel hard bij nodig!

Voorafgaand aan de wedstrijd
Vrijdag 2 december as speelt Hijs Hokij de halve finale van de Nederlandse Beker tegen de Zoetermeer Panters, aanvang 20.30 uur. Een zeer belangrijke wedstrijd die gewonnen moet worden om de finale te bereiken! Voorafgaand aan deze wedstrijd zullen er een aantal spelersvrouwen lootjes verkopen voor onze inzamelingsactie met als hoofdprijs een gesigneerd uitshirt van Joey Oosterveld en als tweede prijs een gesigneerd thuisshirt van Stijn Knoop. 

De prijzen van de lootjes zijn :
 
1 lot € 2,00
2 loten  € 4,00
3 loten  € 5,00
7 loten € 10,00
Tijdens de 2de pauze zullen de winnaars bekend worden gemaakt en kunnen zij hun shirts ophalen bij de official bank! Maar… Na de wedstrijd zullen er in de businessruimte van Hijs per opbod 3 collectors items geveild gaan worden voor de echte ijshockeyliefhebber! Een unieke kans om een uniek shirt te scoren! 

Thuisshirt van Tim Knudsen – met handtekeningen van het hele team
Nr. 49 – Seizoen 2009-2010

In dit shirt werd het team van Hys the Haque winnaar van de North Sea Cup en verloor het de legendarische finale van de Nederlandse ijshockeybeker met 3-2. Tegenstander Geleen. Den Haag begon slap aan de wedstrijd en na twee periodes keken ze tegen een 2-0 achterstand aan. In de derde periode kwam HYS terug in de wedstrijd en kwamen ze op 2-2. De wedstrijd leek op een verlenging af te gaan, maar twee seconden voor de wedstrijd scoorde de Canadees Mike Forgie voor Geleen de winnende treffer. HYS bleef met lege handen achter.

Thuisshirt 75 jaar Hys the Hague shirt van Wade Davis
Nr. 9 – Seizoen 2008-2009

Met de komst van André Janssen in 2008 keerde Hijs Hokij weer terug aan de top van het Eredivisie ijshockey in Nederland. Met inzet van veel energie en sponsorgeld slaagde hij erin het Haagse ijshockey een glorieperiode te bezorgen, die de sport in de stad sinds de jaren zeventig niet meer had gekend. De toen 26-jarige Canadese verdediger werd ooit gedraft door de Calgary Flames. Het jaar 2008-2009 werd uiteindelijk een kampioensjaar na een thriller in Den Haag en werd in Tilburg afgemaakt met het kampioenschap na 40 jaar! Wade was samen met Duncan Dalmao de beste defence lijn van het seizoen.

Gesigneerd allstar shirt van Jordy van Oorschot
Nr. 14 – Speciaal shirt seizoen 2013 Nederlands team tegen de imports

Bieden kan overigens vanaf € 50,00.

Graag tot 2 december!

En uiteraard kunt u ook nog steeds doneren via deze link!

Vergeet niet dat alle kleine beetjes helpen!

 

Start a Conversation