Bekerfinale 2024 op 4 februari in De Uithof!

Op zondag 4 februari is de Bekerfinale tussen UltimAir Hijs Hokij en de Snackpoint Eaters Limburg in de Haagse Uithof! De afgelopen weken zijn er diverse vragen geweest over het ijshockeyspektakel van het jaar, en dan met name de start van de kaartverkoop.

Start van de wedstrijd
Aanvang van de wedstrijd is om 15.00 uur. De ijshal gaat open om 13.30 uur.

Belangrijk om te weten is dat de toegangsweg naar de Uithof rond 12.00 uur wordt afgesloten. De verkeersregelaars laten alleen mensen met een gereserveerde boeking van een Uithof activiteit en geaccrediteerde auto’s door.

Voorverkoop
Het streven is om op vrijdag 5 januari of maandag 8 januari te starten met de voorverkoop voor de Bekerfinale. Dit is afhankelijk van een aantal factoren en Ticketpoint die de verkoopsite moet inrichten.

De voorverkoop is voor seizoenkaarthouders en sponsoren. Zij worden per email ingelicht over de speciale link van Ticketpoint om tickets te kunnen aanschaffen. Deze voorverkoop duurt tot en met zondag 7 januari of woensdag 10 januari (afhankelijk van de startdatum).
Vanaf 8 januari of 11 januari start de algehele verkoop.

Kosten Tickets
Kosten van de tickets zijn als volgt:
Reguliere kaarten:
€ 20.00 voor een zit/staanplaats (geen vaste nummering) in de vakken A en K tot en met P voor supporters van Ultimair Hijs Hokij.
Let op: bovenop de ticketprijs komen nog de boekingskosten van Ticketpoint.

VIP kaarten:
€ 35.00 voor een vaste zitplaats in vak B, D en E voor supporters van Ultimair Hijs Hokij/neutraal.
De VIP plaatsen zijn inclusief:
– Een genummerde zitplaats;
– Koffie/thee met cake voor de wedstrijd;
– Toegang tot de VIP ruimtes;
– In de pauzes wordt er met bittergarnituur rondgegaan in de VIP ruimtes;

Parkeren
Parkeren kan op de parkeerplaats aan de Lozerlaan en indien vol in industrieterrein Zichtenburg. Dit is op 5 a 7 minuten lopen vanaf de Uithof. Advies aan Hijs Hokij supporters is om met het openbaar vervoer of de fiets te komen.

Toegang
De toegang tot de ijsbaan is via de reguliere ijshockey ingang (1e brug). De kaartcontrole vindt op de brug plaats. Tevens zal er daar gefouilleerd worden (zie voorwaarden bij ticketpoint wat wel en niet is toegestaan).
In de ijshal is de toegang naar de Uithof (hoofdgebouw) afgesloten. Deze doorgang gaat aan het einde van de 1e periode open. Zijn er supporters die iets voor de wedstrijd willen eten (frituur) wordt aangeraden om via de 2e brug naar het Grand Cafe van de Uithof te gaan. Daarna kan men buitenom terug naar de ijshockey ingang voor toegang tot de ijshal.

Horeca
Op de ijsbaan zijn een 4-tal verkooppunten voor drank, kleine snacks en broodjes (geen frituur). Deze bevinden zich in de hoek beneden bij vak G/I, boven vak J (uitgifteloket), boven vak N (uitgifteloket) en bij de ingang van de baan.

In de ijshal kan alleen met munten worden betaald (verkrijgbaar in de voorhal van de ijshockey ingang) of via pin worden betaald.

Start a Conversation