Belangrijke informatie omtrent Bekerfinale

Aanstaande zondag is de Bekerfinale van 2022 tussen UltimAir Hijs Hokij en UNIS Flyers Heerenveen! Om alles in goede banen te leiden volgt er hier belangrijke informatie.

Geen staanplaatsen, geen 1G/3G beleid- iedereen is welkom!
In verband met de corona-maatregelen vanaf 25 februari a.s. zijn er geen staanplaatsen. Hierdoor is er geen 1G en geen 3G beleid van toepassing en is DE WEDSTRIJD VOOR IEDEREEN TOEGANKELIJK. Ook vervalt de mondkapjesplicht en de 1.5 meter regel. Alle toeschouwers worden dan ook dringend gevraagd om plaats te nemen in het vak wat op het ticket vermeld staat. De hal gaat open om 13.00 uur. De aanvang van de wedstrijd is 14.30 uur.

Toegangskaarten
Toegangskaarten van de bekerfinale 2022 worden bij de ijshockeyingang gescand. Bij het tussentijds verlaten van de hal naar het hoofdgebouw van de Uithof moet de toegangskaart worden uitgescand. Bij terugkomst moet de toegangskaart opnieuw worden in gescand.

Looprichting
De doorgang achter de spelersbanken is alleen toegankelijk voor mensen met kaarten in de vakken B, C, D, E en F1 (business).
Vak A is gelijk links van de ingang. Voor alle overige vakken (F2 – regulier tot en met P) dient men rechtsaf bij de ingang te gaan naar het desbetreffende vak.

Horeca
Er zijn horecapunten ingericht bij:
– binnenkomst van de hal (vak A)
– op de bovenring bij vak N
– op de bovenring bij vak J
Voor de vakken B, C, D, E en F1 zijn 2 business ruimtes opengesteld met in beide zalen een horecapunt (achter vak B/C en achter vak D/E).
Bij de horecapunten zijn geen cashbetalingen mogelijk. Betalen kan alleen per pin of met munten. Munten zijn verkrijgbaar in de entreehal a € 1.00 per stuk. Halve munten a € 0.50.
Frisdrank kost 2 munten
Bier/Fristi/Chocomel kost 2.5 munten
Wijn/Red Bull kost 3 munten
Mix drank is 5 munten

Parkeren
Hou er rekening mee dat het parkeerterrein van de Uithof aan het einde van de ochtend wordt afgesloten. Doorgang is alleen mogelijk voor mensen die een online reservering kunnen overleggen voor een geboekte Uithof activiteit (karten, skiën, klimmuur). IJshockeypubliek kan parkeren bij de tramhalte op de Lozerlaan (ca 200 parkeerplaatsen) of in Zichtenburg. Allebei de parkeergelegenheden liggen op 5 a 10 minuten lopen van de entree van de ijshockeyhal. Dringend advies is om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te komen.

Controle
Na de kaartcontrole bij de ingang is er een tassencontrole en kan men gefouilleerd en gecontroleerd worden op de hieronder genoemde artikelen. De volgende artikelen zijn niet toegestaan om in de ijshockeyhal mee te nemen:

  • Confetti en andere aanverwante artikelen
  • Verdovende middelen
  • Enig artikel dat als wapen kan worden gebruikt
  • (Knal)vuurwerk
  • Hogedruk luchthoorns
  • Alle drank (alcoholisch en niet alcoholisch, glaswerk, petflessen, blikjes, etc.)
  • Tassen met etenswaren

De hal moet na afloop van de wedstrijd veegschoon worden opgeleverd. Confetti en aanverwante artikelen brengen extreem veel werk met zich mee en daardoor ook extra kosten. Wij vragen jullie begrip voor deze maatregel. Confetti op het ijs tijdens de wedstrijd is vanzelfsprekend een onwenselijke situatie.

Wel toegestaan zijn:

  • Spandoeken en kleine handvlaggen
  • Toeters, trommels en klapartikelen, etc.
  • Kleinschalige etenswaren (zakje chips, snoep)

Start a Conversation