CAIROX HIJS HOKIJ WINT IN DE SILVERDOME:

EINDSTAND: ZOETERMEER PANTERS – CAIROX HIJS HOKIJ 2-4

Doelpunt(en) Cairox Hijs Hokij:
9′ Oliver Pataky (0-1 Short handed)
14′ Oliver Pataky (0-2 Short handed)
17′ Oliver Pataky (0-3)
28′ Mike Verschuren (1-4 PowerPlay)

De streekderby is gewonnen door Cairox Hijs Hokij. Na negen minuten kwam Cairox Hijs Hokij op voorsprong door een short handed doelpunt van Oliver Pataky. Vijf minuten later gaf scheidsrechter Ramon Sterkens Donny van Musscher twee minuten voor charging. Opnieuw was het Oliver Pataky die een short handed goal wist te scoren: 0-2. Drie minuten later gaf Raymond van der Schuit een goede pass aan Oliver Pataky die besloot uit te halen en daarmee Zoetermeer goalie Ramö wist te passeren; 0-3.

In de 2e periode leek er geen wolkje aan de lucht voor Den Haag. Een two many men straf zorgde ervoor dat de Zoetermeer Panters powerplay kregen. Op de powerplay was het Berry Donders die doelman Hrelja wist te passeren; 1-3. Zes minuten later wist Mike Verschuren te scoren op aangeven van Jurryt Smid; 1-4.

In de 3e periode probeerde Zoetermeer het nog wel, maar het lukte ze niet om de puck langst Tomislav Hrelja te schieten. De 2-4 kwam er nog wel door een schot van Cas Staps.

Het was een prima weekend voor de ploeg van Chris Eimers. Alle twee de wedstrijden zijn namelijk gewonnen dit weekend! Aanstaande vrijdag is het weer ‘Friday Night Hockey Night’ op de Uithof! Dit keer zijn het de Amsterdam Tigers die op bezoek komen!