De Begeleidingsstaf van UltimAir Hijs Hokij voor 23/24

Het succes van een ijshockeyteam reikt verder dan alleen de spelers op het ijs. Het gaat ook om de toegewijde mensen die hen ondersteunen, zowel op als buiten het speelveld. Voor seizoen 23/24 heeft UltimAir Hijs Hokij een staf samengesteld om ervoor te zorgen dat het team op het hoogste niveau kan presteren.

  • Assistent-trainer – Manitas Demelinne: Manitas Demelinne is de rechterhand van Henry Thom. Samen zetten ze zich in voor de ontwikkeling van de spelers en de groei van het team als geheel.
  • Technisch Manager – Gerwin Elesen: Gerwin Elesen draagt de verantwoordelijkheid als Technisch Manager. Hij speelt een rol in het coördineren van de sportieve zaken en het bouwen van een competitief team.
  • Teamleider – Aad Hogeboom: Aad Hogeboom vervult de cruciale rol van teamleider, waarbij hij de coördinatie tussen spelers, trainers en de rest van de staf verzorgt.
  • Equipement – Jan & Jimmy van Klink: Het zorgen voor de juiste uitrusting is van het grootste belang in het ijshockey. Jan & Jimmy van Klink zorgen ervoor dat de spelers altijd optimaal gekleed en beschermd zijn.
  • Fysiotherapie – Wouter de Kok & Sven: De fysiotherapeuten, Wouter de Kok en Sven, spelen een essentiële rol in blessurepreventie en herstel. Ze staan paraat om de spelers in topconditie te houden.
  • Off-ice – Wouter de Kok en Thomas Roosendaal: Naast fysiotherapie is off-ice training cruciaal. Wouter de Kok en Thomas Roosendaal werken samen om de spelers te helpen bij het opbouwen van kracht en conditie buiten het ijs.
  • Teamarts – Sander Verhage & Erik Boekestein: Sander Verhage en Erik Boekestein zijn verantwoordelijk voor de medische zorg van het team. Hun expertise garandeert de gezondheid en het welzijn van de spelers.
  • Materiaalverzorger – Bert de Jong: Bert de Jong is de verzorger van het team en staat altijd klaar om de spelers te ondersteunen.
  • Masseur – Ben Velberg: Ben Velberg zorgt met zijn massagetherapie voor ontspanning en herstel na zware wedstrijden en trainingen.

Deze toegewijde stafleden werken samen om UltimAir Hijs Hokij te helpen schitteren op (en naast) het ijs. Hun passie en inzet vormen de kern van het succes van het team, en we kijken uit naar een seizoen vol spannende wedstrijden. We bedanken hen voor hun onvermoeibare inzet en toewijding aan de club. Op naar een mooi seizoen!

Start een gesprek