Doelman Brett Magnus verlengt contract bij Cairox Hijs Hokij tot 2021!

Na hoofdcoach Chris Eimers heeft ook doelman Brett Magnus zijn contract bij Cairox Hijs Hokij verlengd! De 26-jarige Canadees zette zondag zijn handtekening onder een verbintenis die hem tot de zomer van 2021 aan de club verbindt!

Voorzitter Harry Vlaardingerbroek is blij met de contractverlenging van Magnus. “Geweldig nieuws”, zegt hij. “Brett is een uitstekende doelman, iemand die precies weet wat nodig is om prijzen te winnen. Hem behouden was voor ons héél belangrijk.”

Tekst gaat verder onder de foto.

Goed gevoel
”Ik wil graag hier in Den Haag blijven spelen, ik heb het naar mijn zin in het team en de stad is leuk”, zegt de Canadese doelman. ”Ik voel me hier heel erg vertrouwd en gewaardeerd. Komend seizoen wil ik een kampioenschap winnen met deze club!”

Magnus speelt sinds vorig jaar voor Cairox Hijs Hokij. Hij kwam toen over van Sacred Heart University dat uitkomt in de NCAA in Amerika.

Start a Conversation