Ervaren Willemse versterkt UltimAir Hijs Hokij

UltimAir Hijs Hokij heeft Bjorn Willemse gecontracteerd. De ervaren Nederlandse verdediger komt per direct over van Yeti’s Breda en heeft in Den Haag een contract voor één seizoen ondertekend.

“We hadden in eerste instantie gerekend op drie imports”, begint Chris Eimers over het halen van Willemse. “Toen het maximale aantal toch bij twee bleef, konden we helaas niet door met Adam Logozzo. Daarnaast missen we op dit moment ook nog Bjorn Borgman, waar we binnenkort meer informatie over zullen verstrekken. Maar toen moesten we dus opzoek naar een verdediger die ons zowel kwantitatief als kwalitatief kan helpen. Met Willemse denken we die gevonden te hebben.”

Tekst gaat verder onder de foto.

Bjorn Willemse (R) met een klein opstootje tegen HYS The Hague spelers TJ Caig en Jeff Smith.

Schat aan ervaring
UltimAir Hijs Hokij haalt met Willemse een speler met een schat aan ervaring binnen. De geboren Tilburger heeft meer dan 500 duels gespeeld voor Tilburg Trappers en is meerdere jaren vaste internationaal geweest voor Oranje. De verdediger zal zondagavond al meespelen tegen Bulldogs Liege en heeft zin in het seizoen: “Ik vind ijshockey in teamverband nog steeds leuk. Het spelletje blijft ook gewoon leuk en hoop dat ik dat hier een mooi seizoen ga beleven”, aldus Willemse.

Willemse gaat bij Hijs Hokij spelen met zijn bekende rugnummer #25. Hij is de vierde nieuwe speler in de Haagse selectie. Eerder kwamen Van Hulten, Bison en de Canadese Niddery het team versterken.

Start een gesprek