Hijs Hokij gaat niet verder met Tomislav Hrelja

Cairox Hijs Hokij zal het contract van keeper Tomislav Hrelja, dat nog loopt tot de zomer van 2019, niet verlengen. Hijs Hokij kiest voor een andere invulling van de sluitpost positie.

Op zijn Instagram meldt Hrelja het volgende: “Als het seizoen is afgelopen heb je veel tijd om na te denken en ik denk dan aan het afgelopen seizoen. Het was zeker geen gemakkelijk seizoen, maar ik ben blij dat ik deel mocht uitmaken van dit geweldige team, organisatie en warme fans. Ik wil jullie allemaal bedanken voor het ondersteunen en motiveren van mij. Veel succes volgend seizoen.”

De 29-jarige goalie kwam vorig jaar over van de Nijmegen Devils en was de opvolger van de gestopte Fabian Schotel. Hrelja was geen onbekende voor Den Haag. In het seizoen 2008-2009 zat Hrelja al bij de selectie van Hijs Hokij.

Wij bedanken Hrelja voor zijn inzet van afgelopen seizoen. Wij verwachten volgende week zijn opvolger te kunnen melden inclusief meer spelers nieuws. Tevens volgt er dan informatie over de seizoenkaarten.