Joey Oosterveld verlengt contract tot en met 2021!

Joey Oosterveld heeft zijn contract met Hijs Hokij verlengd en zal tot en met 2021 (twee seizoenen) gaan spelen in Den Haag! Dit maakte Oosterveld op het eindfeest van Hijs Hokij bekend. Zijn huidige verbintenis liep aan het eind van dit seizoen af.

Voor Oosterveld was het zijn derde seizoen in het shirt van Hijs Hokij. Afgelopen seizoen was de 30-jarige Amsterdammer goed voor 11 goals en 24 assists in 25 BeNe League wedstrijden. Daarnaast had hij ook nog 11 punten in 15 bekerwedstrijden.

”Ik ben erg blij om me langer te verbinden aan de club. Hier voel ik mij thuis en kijk dan ook uit naar de jaren die nog komen. Ik ben nog lang niet klaar bij Hijs Hokij” aldus een enthousiaste Oosterveld.

Ook voorzitter Harry Vlaardingerbroek is trots: “We zijn erg blij dat Joey akkoord is gegaan om zijn contract te verlengen. Hij is een echte teamspeler met een zeldzaam instinct wat nodig is op dit niveau.”