Kaarten zonder buscombi mogelijk

Vanavond is de laatste avond om aan kaarten te komen voor de finale van het Nederlands Kampioenschap tussen Cairox Hijs Hokij en AHOUD Devils Nijmegen. Er is uitvoerig overleg geweest met IJshockey Nederland over de verplichte combi-regeling. Wij zijn blij om te melden dat uitzonderingen zijn toegestaan, onder strikte voorwaarden.

Supporters die dus echt niet met de bus kunnen, mogen met eigen vervoer gaan. Hier zijn wel strikte voorwaarden aan verbonden zoals registratie van naam, adres, woonplaats, postcode, geboorte datum en kaartnummer. Deze gegevens worden woensdag gecontroleerd bij de ingang van Tilburg. Kaarten zijn hierdoor niet overdraagbaar aan andere personen.

De kaartverkoop vindt uitsluitend op De Uithof (Puck Inn) plaats. Dinsdagavond kunnen de kaarten gekocht worden van 19:00 uur tot 21:00 uur. De ticketprijs is €17,50.

Het inwisselen van een gekochte combi-ticket (bus+ticket) is niet mogelijk. Mensen die een buscombi hebben genomen, hebben hierbij aangegeven met de bus te kunnen.

Er zijn extra veiligheidsmaatregelen genomen om  ervoor te zorgen dat de finale in Tilburg a.s. woensdag een feestelijke happening wordt:

  • Er zijn aparte ingangen voor de supportersgroepen van Den Haag en Nijmegen
  • Er is 100% controle bij de entree
  • Supporters van Nijmegen en Den Haag die een stadionverbod hebben bij NEC of ADO zijn bij de politie en controleposten bekend en worden geweigerd
  • Supporters die in beschonken toestand arriveren bij het stadion, worden geweigerd
  • In de hal is naast uitgebreide beveiliging ook politie aanwezig, waarbij er een aantal uitgerust zijn met een bodycam.
  • De supportersgroepen van Den Haag en Nijmegen zitten geheel gescheiden van elkaar. Een groot hek zorgt ervoor dat het niet mogelijk is om van het ene supportersgedeelte in het andere te komen

Laten wij hopen op een mooie, boeiende en sportieve wedstrijd.