Kaartverkoop Ron Berteling Schaal van start

Op zaterdag 21 september wordt het Nederlandse ijshockey seizoen geopend met het traditionele duel om de Ron Berteling schaal. Deze eerste prijs van het seizoen wordt in één wedstrijd beslist. Dit jaar mogen Cairox Hijs Hokij en Select 4-U Nijmegens Devils, in De Uithof gaan strijden om de schaal.

De wedstrijd gaat tussen de clubs die vorig seizoen de Beker en het Landskampioenschap hebben gewonnen. Indien beide titels bij één club terecht zijn gekomen (Nijmegen Devils) zal de verliezend bekerfinalist (Cairox Hijs Hokij) het thuisvoordeel hebben. In dit geval zal de wedstrijd gespeeld worden op zaterdag 21 september om 20:30 in De Uithof! De deuren gaan om 19:00 uur open.

Tickets
Supporters die in het bezit zijn van een seizoenkaart/businesskaart krijgen toegang tot de wedstrijd met het vertonen van hun pas en hoeven dus geen ticket(s) te kopen. Ben je niet in het bezit van een seizoenkaart/businesskaart, maar wil je wel de wedstrijd bezoeken? Dan is het mogelijk om tickets te kopen via Universe. Een toegangsticket kost €10 euro + servicekosten.

Let op: de hier beschikbare tickets zijn alleen voor de Cairox Hijs Hokij Supporters! Nijmegen houdt een eigen voorverkoop. 

BELANGRIJK: De kaarten zijn niet overdraagbaar. Zorg er dus voor dat alle informatie per ticket klopt bij de persoon die met het ticket dit evenement gaat bezoeken. Er wordt om legitimatie gevraagd, komt de informatie op ticket en legitimatie niet overeen, dan kan de toegang worden geweigerd! Uiteraard wordt er met de gevraagde persoonlijke informatie zorgvuldig omgegaan en zullen wij deze na afloop van de wedstrijd verwijderen.