NEDERLANDSE BEKERFINALE WORDT OPNIEUW IN DEN HAAG GESPEELD!

De Nederlandse bekerfinale wordt weer in de Uithof in Den Haag gespeeld! De finale staat voor zondag 3 februari om 15:00 op het programma.

Dat heeft IJshockey Nederland vandaag bekendgemaakt. Cairox Hijs Hokij heeft zich al geplaatst voor de finale. De tegenstander wordt op 9 januari bekend, als het derde duel in de halve finaleserie tussen Heerenveen en Nijmegen wordt gespeeld. De winnaar van dat duel staat in de bekerfinale tegen Den Haag.

Afgelopen jaar veroverde Hijs Hokij in een bomvolle Uithof, de nationale beker door met 3-7 te winnen van de UNIS Flyers Heerenveen. Captain Alan van Bentem werdt toen verkozen tot ‘Man of the Match’. Volgens bondsdirecteur Rob van Rijswijk was het succes van de finale van vorig jaar een belangrijke reden om terug te keren naar De Uithof. ‘De bekerfinale was vorig jaar één van de hoogtepunten van jaar. Complimenten voor de manier waarop de organisatie in Den Haag toen de finale heeft georganiseerd en het was ook vanuit publicitair en financieel perspectief een succes.’

Informatie over de ticketverkoop volgt later.

Vorig jaar waren er veel vrijwilligers die hebben geholpen met het organiseren van de bekerfinale. Wil je helpen? Meld je dan aan door een email te sturen naar: pr.topsport@hijshokij.nl. Alle hulp is welkom!