Reinier Staats verlengt contract bij UltimAir Hijs Hokij!

Reinier Staats heeft zaterdagmiddag zijn handtekening gezet onder een nieuwe verbintenis bij UltimAir Hijs Hokij. De geboren Tilburger heeft zijn contract met één jaar verlengd.

De 31-jarige Staats komt uit de jeugd van Tilburg Trappers en speelde onder andere voor Tilburg Trappers (Oberliga), Eindhoven Kemphanen en Dordrecht Lions. In de zomer van 2018 nam UltimAir Hijs Hokij hem over van Eindhoven Kemphanen.

Tekst gaat verder onder de foto. 

Ervaren kracht 
“Dit jaar kampioen worden is mijn doelstelling” is de eerste reactie van Staats. “Toen we moesten stoppen in 2020 waren we goed op weg voor het kampioenschap. Hopelijk kunnen we t dit jaar afmaken.” Staats, die een hoop ervaring met zich meebrengt, heeft ook weer zin om aan de slag te gaan; “De afgelopen twee seizoenen heb ik het heel erg naar mijn zin gehad in Den Haag. Ik vind de sfeer tijdens de wedstrijden altijd goed. Daarnaast vind ik de team begeleiding goed. Ik vind Den Haag gewoon een fijne club om voor te spelen.”

In het laatste seizoen was Staats een vaste waarde in het team, in 20 competitiewedstrijden kwam de verdediger tot 9 punten.

Start a Conversation