Seizoenkaart bestellen 2019-2020

In de afgelopen maanden zijn wij achter de schermen druk bezig geweest met alle voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Nu kunnen we het goede nieuws brengen dat de verkoop van de seizoenkaarten bij deze is gestart!

Door de btw-verhoging en een forse stijging van andere kosten, zijn wij helaas genoodzaakt de prijzen van de seizoenkaarten te verhogen. Uit een vergelijking die wij hebben gemaakt met andere BeNe League clubs*, blijkt dat wij nog steeds één van de laagste prijzen hanteren. We zijn ons echter bewust dat het om een flinke verhoging gaat in sommige gevallen.

*Geleen: staanplaatsen €130, jeugd €75. Zitplaatsen €160, jeugd €112,50
Heerenveen: €160 en jeugd €70.
Nijmegen: €137.30 en jeugd €77.30

We willen het bezoeken van een ijshockeywedstrijd ook mogelijk blijven maken voor mensen die het financieel wat minder ruim hebben. Hiervoor hopen we een oplossing gevonden te hebben doormiddel van de *OoievaarspasVoor het aanvragen van de Ooievaarspas klik hier.

*De Ooievaarspas biedt korting op allerlei activiteiten op het gebied van sport, cultuur, contributie, lidmaatschap en entree. De Ooievaarspas is voor inwoners van Den Haag, Leidschendam-Voorburg en Rijswijk met een laag inkomen.

Hieronder de prijzen zoals we die dit jaar moeten hanteren:

2019-2020
Regulier € 100,00
66+ Regulier € 70,00
Jeugd t/m 15 jaar Regulier € 50,00
Vak B/C (vaste zitplaats) € 120,00
66+ Vak B/C (vaste zitplaats) € 90,00
Jeugd t/m 15 jaar Vak B/C (vaste zitplaats) € 65,00
Ouders jeugdleden € 70,00
Business Stoel € 260,00
Business Stoel 66+ € 185,00

*Bij bestelling én betaling voor oktober geldt een korting van €5,00!*

Dit jaar geeft een seizoenkaart recht op toegang tot alle vriendschappelijke wedstrijden, Ron Berteling Schaal, bekerwedstrijden, BeNe Leaguecompetitie- en play-off wedstrijden. Uitgezonderd zijn de wedstrijden die door IJshockey Nederland worden georganiseerd.

De seizoenkaarten kunnen aangevraagd worden door te mailen naar jo-eve.hijshokij@outlook.com waarbij de volgende gegevens aangeleverd moeten worden:

  • Soort seizoenkaart
  • Naam
  • Adres, postcode en woonplaats
  • Geboortedatum

Mocht je een vak B/C kaart hebben gehad in het afgelopen seizoen, dan houden we veelal de oude plaatsen aan. Er is een beperkt aantal nieuwe aanvragen voor vak B/C mogelijk, in deze geldt, vol is vol dus wees er snel bij!

We hopen van harte dat we in het nieuwe seizoen kunnen rekenen op jullie steun en enthousiasme!