Steun Cairox Hijs Hokij en word lid van de Club van 100!

Delen:

Meld je aan voor de ‘Club van 100’! Dit zijn 100 namen die allemaal €100 sponsoren aan de club. De ‘Club van 100’ bestaat voor supporters/bedrijven die onze club een warm hart toedragen! Leden van de Club van 100 worden vermeld op het ‘Club van 100-bord’ bij het binnenkomen van de ijshockeyhal.

Zeker in deze tijd heeft Cairox Hijs Hokij jullie hulp nodig! Wij zijn ervan overtuigd dat wij een hele goede selectie hebben samengesteld voor het komende seizoen die echt serieus mee gaat doen voor de prijzen. Het team bestaat uit een mooie mix van jonge en zeer ervaren spelers. Het zou zo zonde zijn als het niet lukt om deel te gaan nemen aan de BeNe League-competitie. Daarom heeft de club jullie hulp keihard nodig!

Mochten wij niet gaan spelen, dan blijft de bijdrage en het lidmaatschap van de Club van 100 uiteraard geldig tot het volgende seizoen.

Tekst gaat verder onder de foto.

Het Club van 100 bord
Bij het binnenkomen van de ijshockeyhal hangt er een bord waarop iedereen zijn eigen naam, bedrijfsnaam of vrienden/familieleden komt te staan als je lid wordt van de Club van 100!

Voor fans waar 100 euro teveel geld voor is, kunnen zich ook aanmelden als groep. Bijvoorbeeld met vier andere mensen. Alle namen worden dan op één plek vermeld. Voorwaarde is natuurlijk wel dat er 100 euro betaald wordt. Op deze manier kunnen jullie toch de club steunen!

Aanmelden
Wilt u ook lid worden van de Club van 100?, dan kunt u zich uiteraard aanmelden via hijsfanclub@gmail.com met daarbij uw gegevens (naam, adres en woonplaats) en de naam die op het bord moet komen. Wellicht zijn er binnen uw relatie netwerk bedrijven of personen die ook enthousiast te maken zijn om deel te nemen. Elke steun kunnen wij goed gebruiken!

Start een gesprek