Thomas Roosendaal stopt: “Wil er graag voor mijn gezin zijn”

Thomas Roosendaal, ook wel de Haagse Viking, bergt zijn schaatsen op. De Rijswijker heeft besloten om zijn contract niet te verlengen om meer tijd voor zijn gezin te creëren.

“Uiteraard speel ik het spelletje graag, maar het is zoals velen al weten moeilijk te combineren met mijn werk”, begint de 29-jarige Roosendaal. “Voor afgelopen seizoen had ik daar een goede balans in gevonden, maar was er weinig tijd over. Een paar weken geleden is mijn dochter geboren en wil ik er graag voor mijn gezin zijn. Ik zie de combinatie tussen zes dagen werken, ijshockey en tijd met mijn gezin doorbrengen niet samen gaan. Daarom heb ik besloten om ermee te stoppen.”

Tekst gaat verder onder de foto.

Terugkeer Cairox Hijs Hokij
Vorig seizoen keerde Roosendaal terug bij de club nadat hij het jaar daarvoor had besloten om te stoppen. ”De reden dat ik afgelopen seizoen ging spelen is omdat ik het te veel miste. Het is een heel gaaf spelletje waar ik altijd van zal houden. Uiteraard kom ik nog een wedstrijdje kijken op De Uithof.” Toch sluit de verdediger een terugkeer niet uit: ”Een rentree? Zeg nooit nooit!”

Bedankt
”Ik wil alle vrijwilligers en supporters onwijs bedanken voor de support de afgelopen jaren. Ik heb altijd met heel veel plezier in Den Haag gespeeld. Wij hebben de beste supporters en de beste organisatie! Ik hoop dat Cairox Hijs Hokij zichzelf beloond met de prijzen komend seizoen, dat verdienen jullie!”, aldus Roosendaal.

Start a Conversation