SUPER SUNDAY: JEUGD VAN HIJS HOKIJ IS ER WEER BIJ!

• De bekerfinale voor de jeugd is aanstaande  zondag in Tilburg. Net als vorige seizoenen, is Hijs Hokij ook dit seizoen weer vertegenwoordigd en wel met 2 teams. Zowel de U12 als de U14 bereikten dit weekend de finale. De U16 moest een finaleplaats nipt aan zich voorbij laten gaan en eindigden als tweede in de poule. Wat natuurlijk ook een uitstekende prestatie is!

De U12 onder leiding van Marijn den Dulk en Chavelli Stolk, kende een prima bekertoernooi in poule B. Alle 6 de wedstrijden werden gewonnen en met een doelsaldo van 82 voor en 40 tegen nemen zij het in de finale op tegen Tilburg Trappers.
Tilburg won overtuigend poule A zonder verliespunten, dus het belooft een spannende pot te worden

Janusz Janikowski en Davy van Mourik leidden de U14 van Hijs ongeslagen naar de finale. In poule B werden 6 wedstrijden gewonnen en werd een doelsaldo bereikt van 94 voor en maar 13 tegen.
In de finale zondag treffen zij Smoke Eaters Geleen. Geleen werd winnaar van poule A met 2 verliespunten en ook een indrukwekkend doelsaldo van 71 voor en 16 tegen.

Zondag vanaf 10 uur barst het spektakel in Tilburg los met de U12 wedstrijd gevolgd door de U14 vanaf 13 uur.
Vanuit IJshockey Nederland is er een livestream, maar het is natuurlijk ook een belevenis om de jeugd live te zien in Tilburg!