UltimAir Hijs Hokij boekt goede zege op Diez

EINDSTAND: UltimAir Hijs Hokij vs EG Diez-Limburg, 5-2

Doelpunt(en) UltimAir Hijs Hokij:
28′ Bartek Bison (1-0)
34′ Bartek Bison (2-0)
49′ Joy Turpijn (3-0)
53′ Kyle Brothers (4-2)
59′ Raymond van der Schuit (5-2 Empty Net)

Bijzonderheden:
0′ Bij UltimAir Hijs Hokij ontbreken vanavond Jay de Ruiter en Jeffrey Melissant.

UltimAir Hijs Hokij heeft op deze zaterdagavond eindelijk een overwinning geboekt tegen EG Diez-Limburg! Ondanks het feit dat we niet op onze gebruikelijke vrijdag speelden, vulden maar liefst 1800 enthousiaste toeschouwers de tribunes! Hijs Hokij was vastberaden vanavond, vooral omdat we dit seizoen nog niet eerder hadden weten te winnen van de Duitse tegenstander.

In de eerste periode hielden beide teams elkaar goed in evenwicht, maar de Haagse club creëerde de beste kansen. In de tweede periode doorbrak Hijs Hokij eindelijk de verdediging van de Duitse goalie, waarbij Bison twee keer succesvol de puck in het net schoot. Hoewel Diez in de laatste periode met twee goals op 3-2 kwam, wist oud-Diez speler Brothers die hoop ruim 20 seconden later te beëindigen met een doelpunt: 4-2. De Duitsers gingen daarna alles of niets spelen, haalde hun goalie eraf voor een extra speler, maar dat pakte verkeerd uit en stelde Van der Schuit in staat om de eindstand op 5-2 te brengen. Een prachtige overwinning tegen de nummer vier van de competitie!

Onze volgende wedstrijd is aanstaande vrijdag, 23 februari. In De Uithof ontvangen we dan om 20.45 uur de Snackpoint Eaters Limburg.

Start a Conversation