UltimAir Hijs Hokij boekt zege in Leuven, ondanks onnavolgbare scheidsrechter

EINDSTAND: Chiefs Leuven vs UltimAir Hijs Hokij 3-4
Doelpunt(en) UltimAir Hijs Hokij:
4′ Jelle Kronenburg (0-1)
32′ Jelle Kronenburg (2-2)
36′ Jay Huisman (2-3)
50′ Joey Oosterveld (2-4 Powerplay)
Bijzonderheden:
0′ Bij UltimAir Hijs Hokij ontbraken vanavond Jeffry Melissant, Reinier Staats en Alan van Bentem.
17′ Hoofdscheidsrechter Filip Kalse heeft er zin in vandaag: in de 17e minuut van de wedstrijd krijgt Jasper Kick een ‘game misconduct’ voor Roughing + een ‘game misconduct’ voor Abuse of officials. In dezelfde tijd krijgt hoofdcoach Chris Eimers een ‘game misconduct’ voor Abuse of officials.
56′ Ook in deze minuut was het raak: Adam Logozzo hit zijn tegenstander, waar een normale straf zeker kon, maar scheidsrechter Kalse besluit zijn derde ‘game misconduct’ van de avond uit te delen, deze keer aan Logozzo voor Checking from behind.
UltimAir Hijs Hokij heeft zaterdagavond een overwinning geboekt in en tegen Chiefs Leuven! Het was een zware wedstrijd die er niet makkelijker op werd door het onnavolgbare optreden van scheidsrechter Filip Kalse. De referee stuurde tijdens het duel Kick, Logozzo en hoofdcoach Chris Eimers richting de kleedkamer. Het leek alsof de beste man moeite had om het niveau aan te kunnen. Desondanks bleef Hijs Hokij op de been en neemt de punten mee naar Den Haag!
Onze volgende wedstrijd is op vrijdag 21 januari. In De Uithof speelt UltimAir Hijs Hokij de topper van de BeNe League tegen Bulldogs de Liège!

Start a Conversation