UltimAir Hijs Hokij speelt halve finale beker tegen Zoetermeer

Titelverdediger UltimAir Hijs Hokij gaat het in de halve finale-serie van de beker opnemen tegen de Zoetermeer Panters. De Panters verloren woensdagavond van Snackpoint Eaters Limburg en eindigen daardoor op de vierde plaatst van de bekercompetitie. 

Hijs Hokij haalde afgelopen weekeinde de volle buit tegen Zoetermeer en Geleen. Daarmee verzekerde de ploeg van coach Chris Eimers zich niet alleen van het thuisvoordeel in de halve finale., maar als Hijs Hokij de finale haalt, wordt deze ook in De Uithof gespeeld. Met die twee winstpartijen eindigt de Haagse ploeg als eerste met 13 punten uit 6 wedstrijden. Zoetermeer heeft met 2 punten uit 5 wedstrijden geen zicht meer op derde plek en sluit daarom de ranglijst af als vierde, waardoor zij het tegen de nummer één, Hijs Hokij, op moeten nemen in de halve finale-serie.

Begin december
De halve finales zullen in het eerste weekend van december plaatsvinden en in een best-of-three serie worden gespeeld. Hijs Hokij zal de eerste wedstrijd tegen de Zoetermeer Panters thuisspelen op vrijdag 2 december om 20:30. De uitwedstrijd zal een dag later zijn, zaterdag 3 december om 20:15. Kaarten voor de eerste halve finale-wedstrijd zijn hier te koop!

Start a Conversation