UltimAir Hijs Hokij strikt Adam Logozzo als nieuwe import!

UltimAir Hijs Hokij heeft de 28-jarige Adam Logozzo gecontracteerd. De Italiaanse Canadees komt over van het Belgische Chiefs Leuven waar hij de afgelopen twee seizoenen speelde. 

Logozzo groeide op in Woodbridge, Ontario. Als jeugdspeler speelde de verdediger bij Toronto in de GMHL en OJHL. Op zijn 24e was hij klaar voor een nieuw avontuur en besloot de oceaan over te steken naar Europa. Logozzo tekende een contract bij Marseille op het Franse derde niveau en een jaar later maakte hij de bekende overstap naar Chiefs Leuven, waar hij twee seizoenen zal spelen. In die twee seizoenen wist de 1.91 meter lange verdediger maar liefst 70 punten te halen in 42 wedstrijden.

Tekst gaat verder onder de foto.

Ambitie
De verdediger kan niet wachten om op het ijs te staan in De Uithof: ”Ik speelde twee seizoenen in Leuven, en ik zag altijd al dat Hijs Hokij een geweldige plek is om te spelen. Geweldige fans, prachtige ijsbaan en een team van hoge kwaliteit”, aldus Logozzo die een doel voor zichzelf stelt voor dit seizoen: “Mijn persoonlijke doel is winnen. Ik wil de Nederlandse Beker en de BeNe League winnen. Ik denk dat Den Haag in een uitstekende positie verkeert om dat te doen.”

Start een gesprek