UltimAir Hijs Hokij verwelkomt Gustav Jansson: Nieuwe Zweedse aanvaller

UltimAir Hijs Hokij kondigt de komst aan van Gustav Jansson, een aanvaller uit Zweden die de gelederen van het team zal versterken tot het einde van het seizoen. Met de toevoeging van Jansson, neemt de club afscheid van verdediger Ivan Anic, wiens proefcontract tot eind november liep.

Gustav Jansson, geboren en getogen in Stockholm, zet zijn volgende hockeystappen bij ons team. De aanvaller is 25 jaar oud en begon zijn hockeyreis bij het Vallentuna Hockeyteam, gelegen op 25 kilometer afstand van de Zweedse hoofdstad.

Met een stevige ervaring in het Zweedse hockeylandschap, heeft Jansson zijn vaardigheden verfijnd door te spelen in HockeyEttan, het derde niveau van het Zweedse ijshockey. In een indrukwekkende totaal van 201 wedstrijden heeft hij 134 punten verzameld met 69 doelpunten en 65 assists.

Topscorer
Vorig seizoen was Jansson een sleutelspeler voor Vallentuna Hockey, waar hij niet alleen de topscorer van zijn team was, maar ook in de top tien stond van de competitie met de meeste punten. In 35 wedstrijden was hij goed voor 26 doelpunten en 15 assists, wat resulteerde in een totaal van 41 punten.

Tekst gaat verder onder de foto.

Jansson als speler van het Zweedse Vallentuna Hockeyteam

Nieuw hoofdstuk
De komst van Gustav Jansson voegt een dynamisch nieuw element toe aan ons team. Zijn expertise en doelgerichtheid op het ijs beloven een waardevolle aanvulling te zijn in onze jacht op succes in het verdere verloop van het seizoen.

UltimAir Hijs Hokij heet Gustav Jansson van harte welkom en kijkt uit naar zijn impact op het ijs, om te beginnen de halve finale wedstrijden tegen de UNIS Flyers Heerenveen die dit weekend zijn.

Start a Conversation