UltimAir Hijs Hokij wint ook in Leuven: Halve finale bereikt!

EINDSTAND: Chiefs Leuven vs UltimAir Hijs Hokij, 2-5

Doelpunt(en) UltimAir Hijs Hokij:
8′ Jordy van Oorschot (0-1)
18′ Tobie Collard (1-2)
26′ Kyle Brothers (1-3)
51′ Raymond van der Schuit (1-4)
59′ Joey Oosterveld (2-5, Empty Net)

Bijzonderheden:
0′ Bij UltimAir Hijs Hokij ontbreekt vanavond Jeffrey Melissant wegens een schorsing. Jay de Ruiter en Jelle Kronenburg zijn geblesseerd.

Vanavond speelde UltimAir Hijs Hokij de tweede wedstrijd van de kwartfinaleserie tegen Chiefs Leuven. Na de overwinning van afgelopen vrijdag in eigen huis heeft Hijs Hokij de kans om vanavond definitief een plek in de halve finale te veroveren. Onder toeziend oog van talloze supporters toonde de Haagse ploeg een totaal ander spelbeeld dan vrijdagavond. Hijs Hokij was weer ouderwets dominant en creëerde talloze kansen, resulterend in een 1-3 voorsprong na twee periodes. Het laatste deel van de wedstrijd verliep probleemloos. Uiteindelijk betekende de ruime 2-5 overwinning in Leuven het einde van het seizoen voor de Chiefs en plaatst Hijs Hokij zich overtuigend in de halve finale van de BeNe League Playoffs!

Onze volgende wedstrijd is de halve finale-serie, de tegenstander is nu nog onbekend. Wel is het zeker dat we aanstaande vrijdag, 15 maart, thuis spelen. Zet dat alvast groots in de agenda!

Start a Conversation