Verkoop seizoenkaarten 2021-2022 van start! Zorg dat je erbij bent!

Delen:

In de afgelopen maanden zijn wij achter de schermen druk bezig geweest met alle voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Dit jaar hopen we ook weer op jouw steun te kunnen rekenen in ons stadion, op de vaste vrijdagavond, want: friday night = hockey night!

Volgens de maatregelen van nu kunnen we gaan starten! 2/3 van onze stadioncapaciteit kunnen wij vullen met bezoekers die een geldig vaccinatie- of testbewijs kunnen tonen. Dit gaan we dan ook doen. Er hoeft dan geen afstand bewaard te worden. 

Verder weten we ook dat de club, spelers en vrijwilligers u hard nodig hebben in het stadion! Dit jaar geeft een seizoenkaart recht op toegang tot alle vriendschappelijke wedstrijden, bekerwedstrijden, BeNe League- en play-off wedstrijden. Uitgezonderd zijn de wedstrijden die door IJshockey Nederland worden georganiseerd.

Tarieven seizoenkaarten 2021-2022:
Soort kaart2021-2022
Regulier€ 110,00
Regulier 66+€ 80,00
Regulier ouder jeugdlid€ 80,00
Jeugd t/m 15 jaar 60,00
Ooievaarspas regulier€ 40,00
Ooievaarspas jeugd t/m 15 jaar€ 30,00
Vak B/C€ 130,00
Vak B/C 66+€ 100,00
Business seatsOp aanvraag
Belangrijk
Degenen die als eerste een seizoenkaart hebben besteld en betaald, hebben de meeste kans om bij de wedstrijden aanwezig te mogen zijn in geval er beperkingen gelden. Want helaas zijn we nog niet van het coronavirus af. Seizoenkaarthouders en leden van de Club van 100 van afgelopen seizoen hebben eerder een mail ontvangen over de gelegenheid om een seizoenkaart te bestellen. Groot voordeel kan zijn dat bij een beperkte toegangscapaciteit deze groepen als eerste een seizoenkaart hebben gekocht en voorrang genieten boven andere groepen. 
 
Voor Ooievaarspashouders geldt 50% korting.
We willen het bezoeken van een ijshockeywedstrijd ook mogelijk blijven maken voor mensen die het financieel wat minder ruim hebben. Hiervoor hopen we een oplossing gevonden te hebben doormiddel van de Ooievaarspas.
 
Aanvragen
Een seizoenkaart aanvragen kan door een mail te sturen naar administratie.topsport@hijshokij.nl waarbij de volgende gegevens aangeleverd moeten worden:
  • Soort seizoenkaart
  • Naam
  • Adres, postcode en woonplaats
  • Telefoonnummer
  • Geboortedatum 
We hopen van harte dat we in het nieuwe seizoen kunnen rekenen op jullie steun en enthousiasme!
 
Vragen? 
Mochten er nog zaken onduidelijk zijn, neem dan gerust contact met ons op!

Start een gesprek