Beker wedstrijd verslag | Cairox Hijs Hokij vs Zoetermeerse panters

EINDSTAND CAIROX HIJS HOKIJ – ZOETERMEER PANTERS: 7-3!

In een heuse streekderby was Cairox Hijs Hokij de hele wedstrijd Zoetermeer Panters de baas. Zeker in het eerste deel van de wedstrijd wist Zoetermeer nauwelijks het eigen vak uit te komen. Na vijf minuten was het Maurice van der Schuit die de scoren wist te openen! Drie minuten later wist Zoetermeer, door een foutje van Cairox Hijs Hokij, te scoren; 1-1. Daarna kregen Chris Toonen en Teris Wright allebei straf van scheidsrechter Martin de Wilde. Op een 5 op 3 powerplay was het Jasper Kick die scoorde; 2-1! Vlak voor het einde van de 1e periode maakte Oliver Pataky daar 3-1 van! Einde 1e periode 3-1.

Al 17 seconden na rust maakte Oliver Pataky zijn tweede doelpunt van de avond; 4-1! Kort daarna schoot Mike Verschuren de puck langs keeper Lauri Ramö; 5-1! Dat Zoetermeer de hele wedstrijd achter de feiten aanliep was ook te merken aan de vele overtredingen die ze nodig hadden om Den Haag af te stoppen. Er was nog een opstootje waarbij Bryan van Rossum dacht Alan van Bentem aan te kunnen, maar die zag het ijs al snel van dichtbij. Op de powerplay was het Raymond van der Schuit die de stand op 6-1 wist te zetten! Na een straf wist Zoetermeer in vijf minuten twee keer te scoren; 6-3. Einde 2e periode 6-3.

In de 3e periode wist Mike Verschuren de wedstrijd definitief te beslissen; 7-3 wat ook meteen de eindstand was. Nadat de supporters van Links naar Rechts (Tutututu) waren gegaan, werd Oliver Pataky uitgeroepen tot Man Of The Match!

Volgende week vrijdag (12 oktober) staat er een échte kraker op het programma! De UNIS Flyers uit Heerenveen komen dan op bezoek in De Uithof! Aanvang die avond is 20:30! Hopelijk tot dan!