Zwaar gehavend UltimAir Hijs Hokij beleeft slechtste seizoenstart in jaren

EINDSTAND: Zoetermeer Panters vs UltimAir Hijs Hokij 4-3 (na penaltyshots)

Doelpunt(en) UltimAir Hijs Hokij:
29′ Chad Niddery (0-1)
51′ Jeffrey Melissant (2-2)
57′ Ronald Wurm (2-3)

Bijzonderheden:
0′ Bij UltimAir Hijs Hokij ontbraken vanavond Jurryt Smid, Joey Oosterveld, Bartek Bison, Jay de Ruiter en Ernesto Klem.
47′ Alan van Bentem checkt een speler van Zoetermeer, maar de captain krijgt van scheidsrechter Nick van Grinsven een hele rare ‘checking to the head’ en mag gaan douchen. Hierdoor is de nummer #7 twee wedstrijd geschorst.
56′ Ook dat nog… Aanvaller Chad Niddery moet afhaken vanwege een blessure. Het aantal spelers wat Hijs Hokij mist komt daarmee op zeven.

Het is nog niet het seizoen te noemen van UltimAir Hijs Hokij… De ploeg trad vanavond zwaar gehavend aan in Zoetermeer en had het heel lastig tegen de Panters. Toch leek Hijs Hokij er met de overwinning vandoor te gaan toen aanvaller Wurm de 2-3 maakte vlak voor tijd. Jammergenoeg kon het team deze stand niet vasthouden en scoorde de Panters de gelijkmaker met nog zes seconden op de klok. Daarna kwam er overtime, waarin beide teams niet wisten te scoren en er dus penaltyshots volgde. Zoetermeer was hierbij de gelukkige en sloot de avond winnend af. Opnieuw een tegenslag voor het team van Chris Eimers.

Onze volgende wedstrijd is vrijdag 14 oktober. Die avond neemt UltimAir Hijs Hokij in de eigen Uithof het op tegen Chiefs Leuven.

Start a Conversation