Aanschaf tickets Bekerfinale 27 februari 2022

Op zondag 27 februari is de Bekerfinale van 2022 tussen UltimAir Hijs Hokij en UNIS Flyers Heerenveen. De twee teams strijden in De Uithof om de felbegeerde Beker van Nederland. Dinsdagavond 15 februari verwachten wij uitsluitsel tijdens de persconferentie over het maximaal aantal toegestane toeschouwers. Uiteraard hopen we op een volledige bezetting qua zitplaatsen.

Op 16 februari start de voorverkoop voor de sponsoren, spelers/begeleiders, de seizoenkaarthouders en de leden van de Club van 100. Voor deze voorverkoop ontvangt een ieder een vouchercode. Men kan per vouchercode maximaal 4 tickets aanschaffen. Bij je aankoop is het mogelijk om meerdere vouchercodes te gebruiken waardoor er meerdere tickets (dan 4) kunnen worden aangeschaft.
Iedereen die nu al weet meer dan 4 kaarten te willen kopen kan nu al contact opnemen met hijsbekerfinale2022@gmail.com en aangeven hoeveel EXTRA vouchercodes je nodig hebt.
De (voorverkoop)kaarten kunnen 16 februari gekocht worden via deze link.

VIP-ticket
VIP kaarten kunnen aangeschaft worden voor Vak B, C, D en E. VIP kaarten kosten € 28.50 (inclusief boekingskosten). Bij de VIP kaart kiest men voor een vaste zitplaats en heeft men toegang tot de Business Lounge.


Regulier-ticket
Reguliere kaarten kosten € 18.50 inclusief  boekingskosten. Voor Den Haag zijn de vakken A en K tot en met P gereserveerd. Kaarten worden aangeschaft voor een specifiek vak. In het vak zijn GEEN vaste zitplaatsen (voor Heerenveen is vak G, H, I  en J gereserveerd).

Voorverkoop
De voorverkoop voor sponsoren, spelers/begeleiders, seizoenkaarthouders en leden van de Club van 100 is geopend van 16 februari tot en met 19 februari. Vanaf 20 februari start de algemene voorverkoop en zijn de kaarten voor iedereen toegankelijk. Dan is een vouchercode niet meer nodig.

Op woensdag 16 februari zullen de vouchercodes GEFASEERD gedurende de dag worden verzonden (in totaal ruim 700 mails met verschillende codes, dit neemt tijd in beslag, dus geen paniek als het wat later op de dag wordt).

Het advies is om zo spoedig mogelijk te inventariseren of en hoeveel kaarten je wilt aanschaffen, zodat je deze direct kan kopen na ontvangst van de vouchercode. En VOL = VOL!

Mocht je nog vragen hebben kan je contact opnemen via het speciaal voor de Bekerfinale geopende emailadres: hijsbekerfinale2022@gmail.com
of telefonisch bij Angelo (06-14484413) of Jacqueline (06-41235828).

Start een gesprek