Cairox Hijs Hokij organiseert benefietavond voor Droom Je Thuis

Delen:

Op 28 februari zal de wedstrijd tegen de Zoetermeer Panters in het teken staan van Stichting Droom je Thuis. In de Uithof worden er rondom deze wedstrijd verschillende acties georganiseerd om geld in te zamelen voor dit mooie initiatief! 

“Stichting Droom je Thuis” is een initiatief van ouders die bezig zijn een huis te bouwen voor hun eigen kinderen (12) met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Om de kinderen een warme, veilige en gezellige leefomgeving te geven, is er geld nodig! Eén van deze ouders is oud-Hijs Hokij speler Robert Ling, die deze actie organiseert!

Tijdens de wedstrijd worden er verschillende events georganiseerd om geld in te zamelen! Denk hierbij aan de spraakmakende ‘Golden Glove competitie’ bekend van HijsTV en een shirtloterij/Rad van Fortuin waarmee geweldige, door sponsoren beschikbaar gestelde prijzen kunnen worden gewonnen zoals:

  • Jaarkaart voor de sneeuwbaan in de Uithof aangevuld met ski of snowboard materiaal + kleding
  • Karten voor 2 personen in De Uithof
  • BOK training één uur lang voor 4 personen
  • Seizoenkaart schaatsen in de Uithof
  • Chefkok aan huis voor 4 personen
  • En nog veel meer!

In aanloop naar de 28e zullen ook de seniorenteams van Hijs Hokij de strijd met elkaar aangaan om geld in te zamelen voor Droom Je Thuis. Weer een super gave, hartverwarmende actie!

Wil je ook jouw steentje bijdragen? Kom dan naar de wedstrijd en doe mee aan de georganiseerde events! Of doneer via de site Stichting Droom je Thuis!

Start een gesprek