Cairox Hijs Hokij verlengt met Levi Boer en Stijn Knoop!

Delen:

Levi Boer (26) en Stijn Knoop (22) spelen ook komend seizoen in het shirt van Cairox Hijs Hokij! Beide spelers tekenen een contract tot medio 2021.

“Mijn doel was om belangrijker te worden voor het team. Dit is deels gelukt, maar er is altijd ruimte voor verbetering”, reageert Knoop die komend seizoen later aansluit bij de selectie. “Ik heb de kans gekregen om het eerste deel van het schooljaar in het buitenland te studeren. Ondanks dat ik het erg naar mijn zin heb in Den Haag, lijkt het me ook mooi om dit avontuur aan te gaan. Daarom sluit ik in december pas aan bij de selectie.”

Tekst gaat verder onder de foto.

“Afgelopen seizoen ging goed en was ook leerzaam voor mij. Ik heb geleerd het spel simpeler te houden zonder creativiteit te verliezen”, stelt de aanvaller uit Dordrecht. “Ik hoop komend seizoen maximaal te presteren om het team succesvol te maken, prijzen binnen te slepen en een dragende kracht te zijn”, aldus Boer.

Voor Boer en Knoop was 19/20 een prima seizoen. Boer wist 32 punten (14G, 18A) te halen in de BeNe League en Bekercompetitie. Knoop heeft 16 punten (1G, 15A) uit 33 wedstrijden.

Start een gesprek