Jay Huisman tekent voor twee jaar bij Cairox Hijs Hokij!

Delen:

Cairox Hijs Hokij heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Jay Huisman! De 17-jarige aanvaller heeft een tweejarig contract getekend bij de Haagse club! Het Nederlandse talent komt over van Zoetermeer Panters.

”Huisman is ambitieus en een speler waar er nog volop groeipotentie aanwezig is. Uiteraard zijn wij erg blij met de jonge versterking die zich voor 2 seizoenen heeft verbonden aan onze club”, vertelt voorzitter Harry Vlaardingerbroek.

Tekst gaat verder onder de foto.

Ambitieus 
Huisman is blij met zijn overstap naar de Hofstad: ”Ik heb altijd alle kansen gekregen bij Zoetermeer, maar wil me ook graag sportief verbeteren. Ik hoop dat ik bij Den Haag een belangrijke bijdrage kan leveren aan het sportieve succes en kijk ernaar uit om in een volle Uithof te spelen en voor de prijzen te gaan!”, aldus de jonge aanvaller die met rugnummer #41 gaat spelen.

”Ik ben blij met de toevoeging van een Nederlands talent uit de regio”, begint hoofdcoach Chris Eimers. ”Het geeft ons komend seizoen meer mogelijkheden in de breedte van onze selectie. Gericht op de toekomst zullen we samen ontwikkelen naar een volwaardige BeNe League speler”, aldus Eimers. Huisman haalde dit seizoen 27 punten (11G, 16A) uit 17 wedstrijden bij de Zoetermeers Panters.

Start een gesprek