Cairox Hijs Hokij verslaat Geleen in bloedstollend duel!

EINDSTAND: Cairox Hijs Hokij vs Microz Eaters Limburg 8-6

Doelpunt(en) Cairox Hijs Hokij:
2′ Reinier Staats (1-0 PowerPlay)
4′ Jasper Kick (2-0 PowerPlay)
35′ Doug Rose (3-5 PowerPlay)
36′ Zach Doerring (4-5 PowerPlay)
45′ Justin Evers (5-5 PowerPlay)
47′ Justin Evers (6-5 PowerPlay)
52′ Doug Rose (7-5)
59′ Jasper Kick (8-6) (Empty Net)

Cairox Hijs Hokij heeft vanavond gewonnen van de Microz Eaters Limburg. De ploeg van Chris Eimers begon goed aan de wedstrijd door 2 powerplay goals in vier minuten te scoren! Daarna was de ploeg heeft even kwijt en moest Magnus 5 doelpunten achter elkaar incasseren. Na een overtreding van Yan Turcotte op Jasper Kick kon de Canadees naar de kleedkamer vertrekken met 20+5+2 minuten straf op zak. Op deze powerplay  waren het Zach Doerring en Doug Rose die Cairox Hijs Hokij op 4-5 brachten.

Na een peptalk van Eimers in de rust, kwam het team sterk uit de kleedkamer. In de 45e minuut scoorde Justin Evers de gelijkmaker!  De ploeg wilde meer en na een domme straf van Wannes Moons, was dit de uitgelezen kans om op voorsprong te komen. De Uithof ontplofte nadat Justin Evers opnieuw de puck achter doelman Delil schoot: 6-5! Zeven minuten later stond het zelfs 7-5 nadat Rose zijn tweede van de avond maakte! Geleen kwam een paar seconden daarna op 7-6 door een doelpunt van Wannes Moons. Na zo’n comeback wilde Cairox Hijs Hokij dit niet weggeven en was het Jasper Kick die in de 59e minuut de wedstrijd besliste met een ‘Empty Net’ goal! Wat een knaller van een wedstrijd!

Onze volgende wedstrijd is morgenavond in het Silverdome, 20:15. Cairox Hijs Hokij neemt het dan op tegen de Zoetermeer Panters!