Tien vragen aan: Justin Evers!

In ‘Tien vragen aan…’ geven spelers van Cairox Hijs Hokij antwoord op tien vragen. Wij willen met deze rubriek de fans kennis laten maken met de spelers en staf van Cairox Hijs Hokij. In deze derde editie stellen wij de vragen aan aanvaller Justin Evers! 

Vraag 1: Wat doe je in het dagelijks leven?

Ik werk bij de BAM. Ik houd mij bezig met het financiële aspect van de bouw. Verder ben ik natuurlijk vrij druk met ijshockey. Ik rij samen met Stef (Overweg red.) elke keer vanuit Utrecht op en neer naar de Uithof.

Vraag 2: Hoe ben je in aanraking gekomen met het ijshockey?

Door mijn neef ben ik begonnen met inline hockey. Dat vond ik zo leuk, dat ijshockey een logische sport voor de winter werd.

Vraag 3: Wat is je mooiste ijshockey moment tot nu toe?

Het mooiste moment is mijn eerste WK met de u18. We wonnen toen goud in Servië.

Vraag 4: Waar ben je het meest trots op?

Ik heb vorig jaar na hard studeren mijn master diploma ‘Finance’ behaald aan de universiteit.

Vraag 5: Hoe ziet een gemiddelde wedstrijddag er voor jou uit?

Op vrijdag werk ik een halve dag. Ik kom dan op tijd thuis en ga even eten en kort slapen. Na het slapen ga ik meestal een stukje lopen of fietsen, nog een keer eten en dan haal ik Stef op om naar Den Haag te rijden.

Tekst gaat verder onder de foto. 

Vraag 6: Wat vind je het mooiste aan de Club?

De supporters. In De Uithof is het altijd lekker vol en zelfs met de verre uitwedstrijden in België komen een hoop supporters mee.

Vraag 7: Je speelt al jaren met rugnummer #14, waarom?

Dit nummer heb ik al vanaf mijn 6e. Ik woonde op nummer 4, maar dat nummer was toen al bezet. Toen werd het 14, daar ben ik altijd bijgebleven.

Vraag 8: Je bent afgelopen zomer overgestapt naar Cairox Hijs Hokij, geen spijt van je keuze?

Ik heb zeker geen spijt van mijn keuze. Ik ben erg blij met de staf. Ik heb het gevoel dat ik beter speel in dit team en ik kan nog veel leren hier in Den Haag. De Ron Berteling Schaal winnen was een tof begin. Het zou prachtig zijn als we er nog een prijs aan toe kunnen voegen dit seizoen.

Vraag 9: Wat kan je nog verbeteren aan je spel?

Ik mag wel wat vaker een goede check geven en op de penalty kill en forecheck kan ik nog veel leren.

Vraag 10: ‘Ik heb bewondering voor…’

Tom Barendregt die zo sterk in schoenen staat tijdens zijn strijd tegen die verschrikkelijke ziekte. Qua ijshockey natuurlijk Daniel Sprong die als eerste Nederlander in de NHL speelt.

Start a Conversation