Cairox Hijs Hokij wint eerste kwarfinale wedstrijd met spectaculair einde!

EINDSTAND: Cairox Hijs Hokij vs Microz Eaters Limburg 5-4

Doelpunt(en) Cairox Hijs Hokij:
12′ Joey Oosterveld (1-1)
31′ Reinier Staats (2-2)
37′ Alan van Bentem (3-3 PowerPlay)
48′ Alan van Bentem (4-3)
57′ Joey Oosterveld (5-4)

SERIE: 1-0

Cairox Hijs Hokij heeft vanavond de eerste kwartfinale wedstrijd gewonnen van de Microz Eaters Limburg. De Haagse ploeg begon rommelig aan de wedstrijd, waardoor de Eaters constant druk konden zetten. In de 2e periode ging het gelijk op en dat was ook te zien aan de stand: 3-3. In het laatste deel van de wedstrijd was Cairox Hijs Hokij de betere ploeg en kwam het via captain Alan van Bentem op een 4-3 voorsprong! Vier minuten voor tijd miste de scheidsrechters een offside van de Eaters, waaruit ze wisten te scoren tot grote woede van het publiek. Één minuut later kwam dan toch het winnende doelpunt: Joey Oosterveld wist de puck langs doelman Delil te schieten: 5-4!

De stand in serie is nu 1-0 in het voordeel van Cairox Hijs Hokij. De tweede kwartfinale wedstrijd is aanstaande zondag, 19:00 in Geleen. Indien Cairox Hijs Hokij opnieuw weet te winnen van de Microz Eaters Limburg, staat het in de Halve Finale van de BeNe League!