CAIROX HIJS HOKIJ WINT VAN AMSTERDAM TIGERS

EINDSTAND: CAIROX HIJS HOKIJ – AMSTERDAM TIGERS 8-1

Doelpunt(en) Cairox Hijs Hokij:
3′ Joey Oosterveld 1-0 (Short Handed)
6′ Mike Verschuren 2-0 (PowerPlay)
19′ Oliver Pataky 3-0
28′ Raymond van der Schuit 4-0
39′ Raymond van der Schuit 5-0 (PowerPlay)
41′ Stace van Bentem 6-0
43′ Viktor Gibbs Sjödin 7-0 (Short Handed)
55′ Dani van Schilt 8-1 (PowerPlay)

Het was een prima wedstrijd van Cairox Hijs Hokij. In de 1e periode kwam Cairox Hijs Hokij met 3-0 voor door goals van Joey Oosterveld, Mike Verschuren, Oliver Pataky.

In de 2e periode wilde de mannen van Chris Eimers meer scoren, zodat niet hetzelfde gebeurd zoals in Amsterdam een twee weken geleden. Het was Raymond van der Schuit de puck langst keeper Jorrit Vos schoot; 4-0. Een paar minuten later kregen de Amsterdam Tigers 2x een straf waardoor er een powerplay ontstond voor Den Haag. Opnieuw was het Raymond van der Schuit die wist te scoren; 5-0.

In het begin van de 3e periode was weer snel raakt voor Cairox Hijs Hokij. Dit keer was het Stace van Bentem die door een pass van Mike van Oeveren wist te scoren; 6-0. De Amsterdam Tigers boden weinig tegen gas. Door een straf van Mike Verschuren (interference) kregen de Tigers een 5 op 4 situatie. Amsterdam wist deze niet te benutten en door een uitbraakt van Levi Boer die een mooie pass op Viktor Gibbs Sjödin gaf, werd het zelfs 7-0. Vijf minuten later kregen de Tigers weer powerplay, maar wisten dit keer wel te scoren via John Versteeg; 7-1. Vlak voor het einde van de wedstrijd was het Dani van Schilt die uithaalde en de puck langst de keeper schoot; 8-1.

Aan het einde van de wedstrijd werd keeper Tomislav Hrelja uitgeroepen tot Man Of The Match!

Aanstaande zondag staat de volgende bekerwedstrijd op het programma. In Geleen zijn de Microz Eaters Limburg de tegenstander. Aanvang daar is 19:00.