Deel publiek welkom bij sportwedstrijden

Eindelijk is het mogelijk: publiek bij sportwedstrijden! Weliswaar in beperkte mate, maar het mag tenminste weer! Bij sportevenementen die binnen plaatsvinden mag 1/3 van de capaciteit op de tribune zitten op 1.5 meter afstand. Dit vraagt natuurlijk nog wel wat organisatie in een zeer korte tijd. Vandaar een update in dit artikel.

In De Uithof is er vanwege alle voorwaardes een beperkte capaciteit beschikbaar. Na alle berekeningen, formules en afmetingen is er plek voor ongeveer 600 toeschouwers. Uiteraard krijgen sponsoren en betaalde seizoenkaarthouders voorrang op de beschikbare plekken. Wanneer u in het bezit bent van een seizoenkaart voor: Vak B/C, Jeugd- of een reguliere seizoenkaart (zie afbeelding) bent u welkom bij de thuiswedstrijden van UltimAir Hijs Hokij. De Verenigingskaarten (jeugdleden en seniorleden) moeten wij echter laten vervallen en zijn dus niet geldig bij de maatregelen van nu. We hopen op ieders begrip, want het is een hele puzzel om een juiste en goede indeling te maken van de tribunes met de randvoorwaarden die er zijn.

Corona Check + mondkapje
Voor toegang tot de wedstrijd in De Uithof volgen we de regels die opgesteld zijn door de Nederlandse overheid. Supporters van 13 jaar en ouder dienen via de Corona CheckApp een toegangscode te kunnen overleggen voordat zij het stadion ingaan. Bij geen volledige vaccinatie of herstelbewijs is een (gratis) toegangstest via Testenvoortoegang.nl vereist. Kijk voor meer info op www.coronacheck.nl.
Verder is het verplicht om een mondkapje te dragen in de hal. Deze mag af wanneer u gaat zitten, maar moet weer op als u zich gaat verplaatsen.

Tot vrijdag 19:30!
Het vraagt een hoop geregel en organisatie in een zeer korte tijd, maar wat zijn we blij dat er weer publiek welkom is in ons mooie stadion! Voor de personen die aanstaande vrijdag al de wedstrijd (tegen UNIS Flyers) gaan bijwonen: de wedstrijd zal starten om 19:30, omdat er maar publiek welkom is tot de eindtijd van 22:00.

Start a Conversation