Informatie UltimAir Hijs Hokij vs UNIS Flyers Heerenveen

Competitie: BeNe League

Datum en aanvang: Vrijdag 28 januari 2022, 19:30 uur

IJshockeyhal: Open vanaf 18:30 uur

Toegang: In De Uithof is er vanwege alle voorwaardes (1/3 + 1.5 meter afstand) een beperkte capaciteit beschikbaar. Na alle berekeningen, formules en afmetingen is er plek voor ongeveer 600 toeschouwers. Uiteraard krijgen sponsoren en betaalde seizoenkaarthouders voorrang op de beschikbare plekken. Wanneer u in het bezit bent van een seizoenkaart voor: Vak B/C, Jeugd-, Business- of een reguliere seizoenkaart (zie afbeelding) bent u welkom bij de thuiswedstrijden van UltimAir Hijs Hokij. De Verenigingskaarten (jeugdleden en seniorleden) moeten wij echter laten vervallen en zijn dus niet geldig bij de maatregelen van nu. We hopen op ieders begrip, want het is een hele puzzel om een juiste en goede indeling te maken van de tribunes met de randvoorwaarden die er zijn.

Tijdens de wedstrijd naar buiten: Verlaat u even de hal, dan krijgt u een stempel. Dit is belangrijk want zonder stempel = geen toegang meer tot de hal.

Beschikbaarheid: Voor deze wedstrijd zijn er nog beperkte kaarten beschikbaar via deze link. Je hebt de kaarten direct in huis! Per e-mail ontvang je een e-ticket. Dit e-ticket kun je op je smartphone laten scannen bij de toegangspoort.

Corona Check & mondkapje: Voor toegang tot de wedstrijd in De Uithof volgen we de regels die opgesteld zijn door de Nederlandse overheid. Supporters van 13 jaar en ouder dienen via de Corona CheckApp een toegangscode te kunnen overleggen voordat zij het stadion ingaan. Bij geen volledige vaccinatie of herstelbewijs is een (gratis) toegangstest via Testenvoortoegang.nl vereist. Kijk voor meer info op www.coronacheck.nl. Verder is het verplicht om een mondkapje te dragen in de hal. Deze mag af wanneer u gaat zitten, maar moet weer op als u zich gaat verplaatsen.

Zitplaats: Iedereen die de wedstrijd komt bezoeken moet plaats nemen op een zitplaats op de tribune. Staan is niet meer toegestaan.

Start een gesprek