Informatie ophalen seizoenkaart(en)

Delen:

Na de mooie overwinning op Crocodiles Hamburg afgelopen vrijdag, komt de eerste thuiswedstrijd steeds dichterbij. Na bijna 1,5 jaar kan de ploeg van Chris Eimers eindelijk weer een wedstrijd in het eigen stadion spelen. Op zondag 19 september komen de Crocodiles Hamburg op bezoek in De Uithof. Nu het seizoen steeds meer in zicht komt zijn de seizoenkaarten ook klaar en kunnen aankomende week worden opgehaald.

Lees ook: Verkoop seizoenkaarten 2021-2022 van start! Zorg dat je erbij bent!

De seizoenkaarten liggen klaar en kunnen worden afgehaald op dinsdag (14 september) en donderdag (16 september) bij Sportcafé Puck Inn in De Uithof. Supporters zijn welkom van 19:45 tot 21:00 om de seizoenkaart op te halen.

Belangrijk informatie:

  • Om het afhalen van de seizoenkaarten soepel te laten verlopen verzoeken wij u om bij afhalen het factuurnummer op te geven. Als er meerder personen op de factuur vermeld staan mag één van hen de kaarten in ontvangst nemen.
  • Seizoenkaarthouders die recht hebben op de korting van de Ooievaarspas moeten deze bij het ophalen van de seizoenkaarten op de gebruikelijke wijze laten scannen. Ophalen en scannen kan alleen voorafgaand aan wedstrijden.
  • Tijdens de ophaalmomenten op dinsdag 14/9 en donderdag 16/9 en voorafgaand aan wedstrijden kunnen ook seizoenkaarten worden aangeschaft. Betaling is dan mogelijk per pinbetaling.

Nog geen seizoenkaart?

Nog niet in het bezit van een seizoenkaart? Het is nog steeds mogelijk om deze te bestellen! Neem snel een kijkje via deze link voor meer informatie.

We zien iedereen graag op 19 september weer in De Uithof!

Start een gesprek