Informatie seizoenkaart ophalen

Het is bijna tijd om het nieuwe ijshockeyseizoen te verwelkomen, en we kunnen niet wachten om jullie te zien bij onze wedstrijden. We willen jullie informeren over het afhalen van seizoenkaarten en het aanschaffen van nieuwe seizoenkaarten. Hier zijn alle details die je moet weten:

Seizoenkaarten afhalen
Voor degenen die al een seizoenkaart hebben besteld, kun je deze afhalen op de volgende data en locaties:

  • Woensdag 13 september en donderdag 14 september: Tussen 19:00 uur en 20:30 uur. Let op: de Lozerlaan is afgesloten t/m 15 september, er zullen dus omleidingen zijn.
  • Voorafgaand aan de eerste wedstrijd en volgende thuiswedstrijden: De kassa is geopend van 19:30 uur tot 20:40 uur.

Locatie voor afhalen
Je kunt je seizoenkaarten afhalen in de Skybox naast de Puck Inn.

Wat heb je nodig bij het afhalen
Om je seizoenkaart op te halen, heb je het factuurnummer nodig die je kreeg bij het betalen van de seizoenkaart. Zorg ervoor dat je dit nummer bij de hand hebt om het afhaalproces soepel te laten verlopen.

Verder indien van toepassing
Als je in aanmerking komt voor speciale kortingen (bijvoorbeeld met een Ooievaarspas of studentenkaart), zorg er dan voor dat je de relevante documenten (bewijs) meebrengt om in aanmerking te komen voor deze kortingen.

Aanschaf van Seizoenkaarten
Tijdens de ophaalmomenten is het ook mogelijk om seizoenkaarten aan te schaffen, als je dat nog niet hebt gedaan. We accepteren contante en pinbetalingen voor seizoenkaarten.

We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen in De Uithof voor een nieuw seizoen vol spannende ijshockeyactie. Als je nog vragen hebt of verdere assistentie nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Start een gesprek