Grijp je kans en bemachtig nu je seizoenkaart!

Het langverwachte moment is eindelijk aangebroken! We zijn verheugd om jullie te informeren dat de seizoenkaarten voor het nieuwe ijshockeyseizoen nu beschikbaar zijn. Mis deze kans niet om deel uit te maken van het meest opwindende ijshockeyavontuur van het jaar! Dit seizoen hebben we enkele veranderingen om met jullie te delen!

We moeten eerlijk zijn – de afgelopen tijd zijn onze vaste kosten aanzienlijk gestegen. Daarom moeten we dit jaar voor het eerst sinds twee seizoenen een verhoging doorvoeren op onze seizoenkaarten. We begrijpen dat dit wellicht een aanpassing vereist, maar deze beslissing is cruciaal om onze geliefde club op topniveau te houden.

Met je Hijs Hokij seizoenkaart heb je dit jaar toegang tot alle reguliere BeNe League-, beker- en vriendschappelijke wedstrijden. Een uitzondering hierop zijn de wedstrijden die door IJshockey Nederland worden georganiseerd, zoals de beker- en landskampioenschap finales.

Wat betreft de BeNe League Play Offs, geeft je seizoenkaart dit jaar toegang tot de kwartfinale. Voor een eventuele halve finale of finale ronden geldt dit niet meer. Maar we willen ervoor zorgen dat jullie niets missen! Als seizoenkaarthouder ontvang je daarom een exclusieve 25% korting op tickets voor de halve finale of finale play offs, zodat je onze jongens kunt blijven aanmoedigen!

Tarieven seizoenkaarten 2023-2024:
Kijk hieronder voor een actueel overzicht van de prijzen.
Soort kaart 2023-2024
Regulier € 130,00
Regulier 66+ € 95,00
Regulier ouder jeugdlid € 95,00
Jeugd t/m 17 jaar & Studenten € 75,00
Ooievaarspas regulier € 65,00
Ooievaarspas jeugd t/m 17 jaar € 37,50
Vak B/C € 150,00
Vak B/C 66+ € 120,00
Business seats Op aanvraag

Ooievaarspashouders 50% korting
We willen het bezoeken van een ijshockeywedstrijd ook mogelijk blijven maken voor mensen die het financieel wat minder ruim hebben. Hiervoor hopen we een oplossing gevonden te hebben doormiddel van de Ooievaarspas. Klik hier voor meer informatie over de ooievaarspas.

Tekst gaat verder onder de foto.

Mis dit niet!
Dus grijp deze kans om je Hijs Hokij seizoenkaart voor 2023-2024 te bemachtigen en mis geen enkel moment van het ijshockey op zijn hoogtepunt. We kijken ernaar uit om je te zien in het De Uithof, waar we samen geweldige herinneringen gaan creëren!

Klik nu op de link hieronder om je seizoenkaart te kopen en je plek te verzekeren voor een onvergetelijk Hijs Hokij-seizoen.


Vragen?

Mochten er nog zaken onduidelijk zijn, neem dan gerust contact met ons op!

Come on The Hague!
UltimAir Hijs Hokij

Start een gesprek