Topscorer Melissant verlengt contract bij UltimAir Hijs Hokij

UltimAir Hijs Hokij kondigt met groot genoegen de contractverlenging van Jeffrey Melissant aan. De 32-jarige Tilburgse topscorer en MVP blijft nog een seizoen deel uitmaken van het team. Voor Melissant markeert dit zijn vijfde seizoen als speler van Hijs Hokij, waar hij momenteel de topscorer van de club is.

Met indrukwekkende prestaties achter zijn naam heeft Melissant een prominente rol gespeeld in het team. Afgelopen seizoen behaalde hij maar liefst 75 punten (23G, 52A), wat hem tot topscorer maakte. Daarnaast staat hij momenteel bovenaan als de topscorer all-time van Hijs Hokij in de BeNe League-jaren. Bovendien heeft hij afgelopen seizoen de Frans Henrichs Bokaal gewonnen, de prijs voor meest waar­de­vol­le Neder­land­se spe­ler.

Doelen
Melissant is zeer tevreden over zijn persoonlijke prestaties in de BeNe League en heeft zijn gestelde doelen behaald. Hij zegt: “Persoonlijk heb ik al mijn doelen bereikt die ik wilde halen in de BeNe League. Maar voor aankomend jaar heb ik maar één doel, en dat is alle prijzen winnen met Hijs, dat zijn er dus 4!”

Tekst gaat verder onder de foto.

Melissant ontvangt de Frans Henrichs Bokaal als meest waardevolle Nederlandse speler van 2021-2022. Foto: Margo Mulder

Melissant kijkt uit naar het komende seizoen onder leiding van de nieuwe coach Henry Thom, hoewel hij hem persoonlijk nog niet kent. Hij is benieuwd naar de plannen van Thom met Hijs Hokij en heeft vertrouwen in de ervaren coach om het team naar nieuwe hoogten te leiden.

Hijs Hokij is verheugd om Jeffrey Melissant opnieuw aan boord te hebben als een sleutelspeler in het team. Zijn aanwezigheid zal ongetwijfeld een positieve impact hebben en bijdragen aan de jacht op succes.

Start een gesprek