UltimAir Hijs Hokij neemt afscheid van Wurm, Knoop stopt

UltimAir Hijs Hokij kan aankondigingen dat het contract van aanvaller Ronald Wurm niet verlengd zal worden voor het komende seizoen. Daarnaast heeft verdediger Stijn Knoop besloten om zijn ijshockeycarrière op het hoogste niveau, even in de ijskast te zetten. 

Ronald Wurm, een gewaardeerde aanvaller, heeft een belangrijke rol gespeeld in ons team met meer dan 200 wedstrijden voor de club. Zijn enthousiasme, inzet en vaardigheden hebben hem tot een gewaardeerd lid van het team gemaakt. Afgelopen seizoen had de aanvaller 19 punten (7G, 12A) uit 32 wedstrijden. We zijn dankbaar voor zijn bijdrage aan het succes van Hijs Hokij en wensen hem het allerbeste in zijn verdere ijshockeycarrière.

Verdediger Stijn Knoop heeft besloten om een stap terug te doen van het ijshockey op het hoogste niveau. Knoop heeft aangegeven dat hij zich wil richten op zijn studie en daarnaast een reis wil gaan maken. De club respecteert zijn besluit en is dankbaar voor zijn toewijding en inzet op het ijs.

We willen Ronald Wurm en Stijn Knoop nogmaals bedanken voor hun toewijding en harde werk in ons team en wensen hen het allerbeste. De herinneringen die zij bij Hijs Hokij hebben gecreëerd, zullen altijd gekoesterd worden en zij zullen voor altijd deel uitmaken van onze Hijs Hokij-familie.

Start a Conversation