UltimAir Hijs Hokij verlengt contract met aanvaller Jay de Ruiter

UltimAir Hijs Hokij is verheugd om aan te kondigen dat aanvaller Jay de Ruiter zijn contract heeft verlengd voor het komende seizoen. De 22-jarige speler, afkomstig uit de jeugdopleiding van Hijs Hokij, blijft een waardevol lid van het team en zal ook dit jaar in het rood en blauw schitteren.

Met zijn technische vaardigheden en ijzeren doorzettingsvermogen heeft Jay de Ruiter een goede indruk achtergelaten bij Hijs Hokij. Het hoogtepunt van zijn jonge carrière kwam tijdens de Bekerfinale van dit jaar, waar hij de winnende goal scoorde in overtime en daarmee de club naar de glorie van de beker leidde.

Afgelopen seizoen toonde De Ruiter zijn veelzijdigheid en scoringskracht, met in totaal 18 punten (8G,10A) in 31 wedstrijden. Zijn toewijding aan het team en zijn uitstekende prestaties maken hem tot een speler waar we trots op zijn en waar we op kunnen rekenen in het komende seizoen.

Tekst gaat verder onder de foto.

De Ruiter met de grote Beker van Nederland in zijn handen.

De Ruiter’s beslissing om bij te tekenen bij Hijs Hokij is een teken van zijn betrokkenheid bij het team en zijn verlangen om verder te groeien als speler. De club is trots om dit talentvolle jonge lid van de hockeyfamilie te behouden.

Seizoenkaart
Voel de adrenaline, ervaar de passie, en omarm het teamgevoel!  Mis geen enkele ijshockeyactie dit seizoen! Klik nu op deze link om je seizoenkaart te bestellen en je plek te verzekeren voor een onvergetelijk Hijs Hokij-seizoen.

Start a Conversation